Ikke kategoriseret

HERPES?

21. september 2017

Jeg har siddet klinet op og ned af skærmen fordi jeg har fået et nyt spil og det er om at bygge forlystelser og det er jeg kæmpe fan af, selvom jeg kastede musen ned i gulvet, da spillet slet ikke ville det, det altså skulle. Det var frustrerende og irriterende, meget endda! Kan godt nogle gange blive aggressiv når tingene ikke går efter mit hoved, altså i spil og sådan. Så spiller ikke så meget, da jeg nok har arvet min fars tålmodighed..

Men lad os snakke om Herpes, for når man snakker om det til andre er der faktisk en stor del der slet ikke forstår eller ved hvad ordet eller betydningen er? Ellers tror de at det er farligt, eller noget vildt. Herpes er såmænd bare det man kalder forkølelsessår, og det er noget vi alle sammen har, dog skal det først frem provokeret men lad helst være med det, for at have herpes er sgu skide irriterende, og hvis din kæreste, datter eller andre har det så lad være med at kys på dem, for det er smittende virus! Herpes simplex virus (HSV), som rammer hud og slimhinder, og inden det kommer helt frem bliver huden øm og der kommer små blærer på stedet, og så er det med at komme i behandling, ellers kommer det frem med 72357235 km/t og så bliver det svært at få væk på under et døgns tid, hvis man altså ikke vil have sådan et sår til at hænge ud på læben, næsen eller på kønsdelene – det kan komme over alt, og det kan være slemt, som i pisse slemt.
Forkølelsessår er meget styret af hvordan vi har det indeni. Når vi er stressede, deprimerende eller har mange negative følelser på spil (vrede, had, offer følelse, frygt), kan det forstærke ud bruddene og hyppigheden af disse. Nu døjer jeg selv med forkølelses sår kaldt Herpes flere gange om året, og når jeg får det gør jeg alt for at få de kræ væk, men hvis man ikke hurtigt tager affære kan det sprede sig til hele læben, og det kan komme til at gøre rigtig ondt, fordi der er så meget betændelse, som faktisk gør det kan sprede sig, hvis man kysser med en anden person, eller hvis man nærmer sig en andens ansigt.

Jeg tager det ikke så tungt mere, når jeg rammes af det. Min kæreste har det også, men hans udbrud er ikke så hyppige som mine, og der var han da heldig, var? ;-). Men når jeg så får et, er han pisse hysterisk og vil ikke kysse og det joker vi meget med, ellers vil han kun kysse mig på den anden side af læberne, fjols! Men kan godt forstå ham, det er det værste man kan få omkring munden, altså for mit vedkommende, og når det så endelig er væk, kan man ånde lettet op, for det er ikke JUST kønt at glo på, sådan en betændt blærer der sidder i ansigtet som gerne vil have sin opmærksomhed. hehe! Er jeg den eneste som døjer med det skidt? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar