Ikke kategoriseret

I WOULD LIKE TO WEAR #11..

1. september 2017
i would like to wear 12
Læs også:  I  would like to wear 8, 9 og 10
Igår var officielt 2017 sidste sommerdag, og jeg må sige vi har haft den fedeste sommer i Danmark, den har været god, har både været ude at bade, spise store vaffel is og slikket sol i haven halvdelen af sommerferien, hov.  Jeg må have misset en ting, for solskin har der ikke været meget af, og tiden udenfor har været minimal for regn har vi da fået nok af. Rigeligt! Igår kunne man da kun håbe på vejret blev bare lidt bedre på den sidste dag, men niks. Tværtimod, så er solen da fremme i dag og det passer perfekt på en dejlig fredag.
Nu hvor solen er fremme, dog er der stadig koldt. Så har jeg valgt at sammensæt et sæt udfra solskinnet. På billedet ser i de fedeste Nike sko som jeg går og sukker efter, har kun to af dem, men nu vil jeg gerne have dem i den sarte lyse farve, som gir’ lidt spil til et hver outfit, derud over er jeg vild med nederdelen, som kunne passe perfekt til en kort trøje, måske ikke lige den på selve billedet, og ellers så bare en fed denim jakke, eller bare en helt almindelig hvid med detaljer. Hvad synes i om det? 

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Simone 2. september 2017 at 11:55

  Den lyserøde nederdel er så sød! <3

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 4. september 2017 at 9:18

   Den er simpelthen så fin, ja! <3

 • Reply Vanessa 2. september 2017 at 13:21

  Den nederdel ser så fin ud. Den ville jeg ikke have noget imod at eje ?

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 4. september 2017 at 9:19

   Havde jeg bestemt heller ikke, den er super fin <3

 • Reply Satina Wandel 2. september 2017 at 19:52

  Haha, nåede lige at tænke: Hvor fa’en har du været henne? i starten af indlægget! Det har godt nok været en ringe sommer, ja, men faktisk har det passet mig meget fint 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 4. september 2017 at 9:19

   Jeg synes det har været en kedelig sommer og vil heller have varme, haha! <3

  Skriv kommentar