Ikke kategoriseret

NYT FAMILIEMEDLEM | MØD FINDUS

27. september 2017

Nu har vi haft Findus i en månedes tid, og det har været en kæmpe fornøjelse at få noget liv ind i lejligheden igen, efter at Tino desværre døde. Jeg savner stadig Tino hverdag og tænker også over om det var godt at få en ny så hurtigt, for kniber da en enkel tåre indimellem når tankerne kommer over på Tino, og den kærlighed vi havde til hinanden, det var helt specielt.

Findus blev fundet på en tankstation i Brønderslev og blev indleveret på et kattehjem her i Hjørring. Findus er en af de katte der er sindsyg taknemlig for at blive reddet som lille killing ude i den store verden. Han har ikke taget skade af de forfærdelige ting der er hændt ham, eller måske hvis jeg skal nævne en ting, kan det være hans balance den er ret dårlig. Det skal jeg også have spurgt dyre lægen om når vi skal derop med ham. Findus elsker livet, og han er en fornøjelse at have og få lov til at se vokse op. Jeg ved ikke hvor gammel han helt er, men lige nu tror jeg han er omkring de 13 – 14 uger, ikke mere end det. Vi elsker ham meget højt, dog er han også en lille belastning. Lad mig fortælle et par ting om Findus

1. Da vi fik Findus, var det som om han havde fået stød af en lampe, da hans hår på ryggen altid stod direkte i vejret og de kunne simpelthen ikke lægges ned, så derfor får han ‘fiske’ ‘vitamin’ olie hver dag i sin mad, så hans pels kan blive pænere og blødere. Hårene var også rigtig håre at stryg, og det synes personligt ikke var særlig fedt. Derfor måtte han have olie!

2. Findus har det største sovehjerte, og kan sove når og hvor som helst. Det sted han bedst kan lide at få sig en lur, skal enten være på min eller Patricks mave, det er noget han stornyder, og det er en ren fornøjelse for begge partner. Han ligger sig endda til at sove på vores maver om natten, det er blevet set på overvågnings kameraet. Ellers ligger han også steder som på vores ben, og gerne på puderne.
3. Hvis solen kigger frem er Findus der lynhurtig og finder sig det allerbedste sted at få sig en morfar, eller bare noget sol. Han elsker solen, og nyder det med kæmpe nydelse, derfor ligger der altid en pude eller noget ved vinduet, så han har muligheden for at få varmet sin lille krop. Han er det sødeste!
4. Han har det sødeste score blik til pige misserne, han kan nemlig blinke med øjet, og det gør han tit, og hvis han sover åbner han nogle gange det ene øje, for lige at holde øje med os, men det andet bliver lukket. Han er en særling og det elsker jeg ham for. Desværre skal han ikke ud at formere sig.

5. Han laver ulykker hele tiden og især når vi ikke er hjemme. F.x kom jeg hjem i sidste uge hvor han havde formået at vælte min NYE Lyngby vase ned fra vindueskarmen, og der var han altså ikke populær. Heldigvis gik den ikke i stykker, men min plante var blevet ædt lidt i, og så lå’ der jord udover det hele. Mon Findus har hygget sig? det tror jeg på.. Lille lort!
Glæder mig meget til at tilbringe mange år med ham, og se ham vokse op, måske endda han bliver lige så stor som Tino? Eller måske endnu større. Hvem ved? Han har i hvert fald allerede en stor del af mit hjerte, og så elsker jeg at vi hver aften skal putte sammen, kan simpelthen ikke falde i søvn uden at ligger ved min side, og vi formår altså også at vågne op sammen hver morgen. Hvordan Findus kan få det til at passe med alle de ulykker han laver i løbet af natten, og så nå at komme over til mig og sove i mine arme når jeg står op, er mig en gåde. haha! Han er det dejligste, sødeste og mest pjusket lille fis. Vi elsker ham højt <3.  Er han ikke bare nuttet? Har i også et kæledyr i holder meget af?

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Vanessa 28. september 2017 at 13:53

  Hvor er han bare sød. Tillykke med ham ☺️

  http://www.vinternat.dk

 • Reply Amalie Fernande 1. oktober 2017 at 20:12

  Ih altså hvor er han bare alt for nuttet! <3
  Går med tankerne om at anskaffe mig en kat selv for tiden, de er jo så hyggelige!

  http://www.amaliefernande.dk

 • Reply Eline Tychsen 4. oktober 2017 at 10:20

  Årh hvor er han dog bare helt igennem cute!!! 😀

 • Skriv kommentar