KÆRLIGHED, MEMORIES, PERSONAL

BABYSHOWER FOR STINE

21. oktober 2017

For et par uger siden planlage min søster at holde babyshower for min storebrors kæreste, der har en lille baby dreng i mavsen. Vi fik samlet nogle af hendes gode veninder, mor, svigermor og os søskende til Jimmy. Det var super hyggeligt at være med til at planlægge. Vi holdt det i lørdags hvor vi overraskede hende nede i deres lille gilde sal, hvis man kan kalde det, det! Der var plads til os alle, og hver især kom med kage, frugt, mad og selvfølgelig gaver til den kommende mor. Der er virkelig intet bedre end at overraske en man holder af med noget de gerne vil have og når man så familie, venner og små samles og fejre den kommende mor, kunne da bare ikke være bedre! Vi gav hende uro med små babyblå stjerner, der skal hænge over puslebordet eller sengen. Det var nogen super hyggelige timer, og det var rart at være med til at gøre hende glad. Hernede kan i se billeder af vores overraskelse for Stine! Når jeg en dag bliver gravid håber jeg også mine veninder går sammen og holder et eller andet for mig, det vil gøre mig hammer glad, og rørt! Hvad synes i?Er det ikke bare en fantastisk overraskelse? 

 

Relaterede indlæg

10 Kommentar

 • Reply Eline Tychsen 21. oktober 2017 at 14:41

  Ej det ser så hyggeligt ud ☺️

 • Reply Camilla Christine 21. oktober 2017 at 15:04

  Åh, hvor er det fint. jeg vil så gerne have en baby også…

 • Reply Daniella elton 22. oktober 2017 at 10:10

  Hvor ser det bare hyggeligt ud smukke <3 Er vild med at babyshower er kommet til Danmark, jeg blev også forkælet med babyshower i sidste graviditet og det var den bedste dag😍

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 25. oktober 2017 at 15:46

   Håber virkelig også mine veninder laver det for mig, når jeg en dag bliver gravid med mit første barn <3

 • Reply Stine / Lille My 24. oktober 2017 at 12:31

  Hvor hyggeligt! 🙂

 • Reply Line 2. november 2017 at 17:35

  Hvor er pynten købt?😊

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 2. november 2017 at 23:48

   Jeg har desværre ikke været med til at købe det :).

  Skriv kommentar