Ikke kategoriseret

DENNE PODCAST SKAL DU LYTTE TIL, BRINGER SMIL FREM

4. oktober 2017

Det har aldrig sagt mig noget det med at lytte til folk snakke i munden på hinanden, og at man så ikke kan se hvad der overhovedet foregår. Det er mig en gåde at folk synes det er spændende, og sjovt ovenikøbet. Men måske det er mig selv, der har været lidt stram i det, for jeg er selv faldt i-den-populære-podcast-jungle men faktisk er det ikke så slemt, som jeg regnede med, det er skide skægt. Indtil videre har jeg ikke lyttet særlig meget på forskellige podcast, men har dog valgt en som jeg har givet en chance. Jeg lytter for det meste når jeg kører i bil, gør rent eller sidder alene derhjemme og har tiden til bare at slå min hjerne fra og hører dagens emne. Det er enormt hyggeligt og afslappende, men det kan også være med til at gøre en kedelig skole opgave meget sjovere ved at lytte med, på de mange forskellige podcast der findes indtil videre. Jeg lytter også gerne inden jeg skal i seng, med dynen godt over mig, men det er ikke længe jeg holder, for så bliver man træt, og har lyst til at sove, smart til jer med søvnbesvær! Jeg sidder med på en lytter hver fredag når de kommer med nye emner, disksutioner eller andet – er vild mæ’ det! Podcast, podcast, podcast
Som sagt er jeg lige startet med at lytte til podcast, da jeg ville give det en chance og den chance er givet super godt ud, for mig. Lige fortiden lytter jeg på to søde piger som hedder Nanna og Josephine som kommer fra Nordjylland, i byen Aalborg. De begge to har behagelige stemmer, og det er faktisk rigtig hyggeligt at følge med hos dem, da man både kan hører vinglas der skåles og smøger der tændes, så man føler næsten at man er ”en flue på væggen” når de to smukke kvinder taler om alt mellem himlen og jorden, mest pige snak og gode emner. Deres podcast hedder ”FRIES BEFORE GUYS”’, hvor de kommer vidt omkring med emner, spændende og positive emner som jeg elsker at lytte med til og de giver både viden og kærlighed igennem deres snakke til dem selv og os.
Angst, krop og venskab
Der bliver talt om mange tabuer som kroppen, kønsygdomme, forkølelsessår(herpes) og de snakker også om angst, venskaber og rejsefeber de kommer ind på en masse spændende og vi som lytter føler at vi på en måde er ”med” i snakken. Det første afsnit jeg hørte med dem var omkring ”Venskab” og der lærte jeg en masse, og om at tilgive, ikke at gå med det hele indeni sig selv og at man tit kan misforstå hinanden i mange sammenhæng og det har de helt ret i. Et af emnerne jeg sugede til mig var når de talte omkring angst, for pigerne har selv angst, og hold kæft hvor er det bare fedt at de deler deres egen oplevelser med os lyttere. De kommer ind på angsten for transportmidler, og endda angsten for at miste dem vi holder allermest af. Der bliver også diskuteret om hvorfor vi hverdag skal lave lektier når vi alle alligevel en dag bliver til skeletter.

Så hvis i endnu ikke er hoppet på podcast bølgen, så synes jeg i burde prøve det. I kan hente en app på jeres telefons om hedder ”Podcasts” hvor i kan finde en masse spændende, der er politik, bæredygtighed, de lide sjove, ærlige og jeg kan blive ved med at remse op for jer. I vil overhovedet ikke fortryde at begynde, for mere behageligt bliver det simpelthen ikke. Hører i Podcast, og hvilke synes i er spændende? Lytter i også med på Nanna og Josephine hver fredag? 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Pernille Kit Larsen 5. oktober 2017 at 15:45

  Tak for dine gode forslag ?

 • Reply Sara Sophie 5. oktober 2017 at 16:55

  Det virkelig en god podcast!
  Kan godt forstå du anbefaler den ❤️?

 • Reply Camilla Christine 5. oktober 2017 at 18:02

  Jeg elsker podcast, men høre ikke rigtigt nogen danske 🙂
  primært engelske. Knus!

 • Reply Amalie Fernande 8. oktober 2017 at 21:23

  Har både hørt og læst om FRIES BEFORE GUYS flere gange, nu er det vidst på tide jeg snart tager et lyt! 😀

 • Skriv kommentar