Ikke kategoriseret

EN FREDAGS LISTE #1 – om at være bloggere

27. oktober 2017

Vil starte et lille nyt koncept her på bloggen, hvis jeg altså kan få holdt det ved lige denne gang. Vil lave en liste hver fredag, hvor du derude kan stille mig spørgsmål på både min Instagram @trinskii eller herinde under gamle indlæg alt modtages med kyshånd. Jeg vil også selv finde på nogle spørgsmål til disse fede fredags lister, men primært kommer det til at handle om mig, min omverden, livet og hvad I eller jeg ellers kan finde på at komme med. Denne gang omhandler det at være bloggere!

Hvilken type er du?
jeg er mig selv, og det er jeg hele vejen igennem. Men jeg elsker dog også at være nørd og arbejde videre på mine blog designs, og hvis det ikke fungere bliver jeg ved til jeg har fundet ud af det.

Hvorfor startede du med at blogge?
Det er rigtig mange år siden jeg startede min første blog på Blogspot, eller hvad det hed. Startede fordi jeg godt kan lide at dele ud af mig selv og mit liv. Det er hyggeligt at nogen derude gider at læse mine indlægs.

Hvilken mobil har du?
Har en Iphone 6s, men drømmer mig til den nye Iphone X da jeg virkelig gerne vil have den portræt funktion uden det skal være en Iphone 7 eller 8 plus, det er bare slet ikke mig med sådan en stor mobilos!
Hvilke type blogs følger du mest?
Jeg ved med sikkerhed at de personlige blogs fanger mig mest, det er som om man kommer til at kende personen bag bloggen og det kan jeg godt lide. Udover de personlige følger jeg også rigtig mange mad bloggere, eller beauty!

Hvilke type blogs følger du slet ikke?
De politiske eller hvad man skal kalde dem, det gider jeg slet ikke læse om!

Hvorfor blogger du?
Der er ikke bare en grund men mange – primært fordi jeg elsker at dele ud af mig selv og min hverdag, selvom den er ret kedelig og normal til tider.  Der har været mange nedture på bloggen, og dumme kommentarer med på vejen men det vil aldrig stoppe mig i at blogge og have det godt med det. Og ellers synes jeg det er et frirum hvor jeg kan gøre lige hvad JEG har lyst til – elsker det!
Hvad får dig til at ”unfollowe” en blog?
Hvis der slet ikke er noget personligt eller man kan se personen bag indlæggene så smutter jeg gerne fra bloggen. Der er intet mere upersonligt og træls at læse. Ellers kan man også vokse væk fra de blogs man læste engang, og det er en ærlig sag.  Personligheden er alt afgørende!

Betyder kommentarer noget for dig?
Ja da, det er næsten det vigtigste ved at drive og have en blog, at der kommer kommentarer på indlæggene, og det motivere også en til at blive ved og viser man gør et dejligt og godt stykke arbejde. Det er tilfredsstillende og rart!

Hvilket kamera bruger du?
Jeg bruger mit trofaste følgesvend i mange år. Et canon 600D med tilkøbet objektiver til så jeg kan få skudt nogle bedre billeder til bloggen. Jeg elsker det og det er verdens bedste køb!
stil gerne nogle helt almindelige spørgsmål i kommentaren, på instagram eller hvor du har lyst – så det være det er dit som kommer med næste fredag! Hvad synes i om disse indlæg? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Isabella Pernille 29. oktober 2017 at 11:40

    Hyggeligt indlæg. Altid rart at lære mere om dig og hvorfor du har en blog 🙂

  • Skriv kommentar