Ikke kategoriseret

FØDSELSDAGS DETALJER

16. oktober 2017

God eftermiddag følgere, hvor er jeg glad for at have efterårsferie især efter en brag af en fest i lørdags med et par veninder, og mange af naboerne. Jeg havde en kanon god fødselsdag, og jeg blev fejret med et brag af de bedste mennesker, og det gør mig glad at mine veninder vil komme og fejre mig, og bruge sin aften på at gøre min aften god. Desværre var der flere som havde meldt afbud, men det var ikke noget at gøre ved. Aftnen forløb uden problemer, undtaget at jeg fik liiiidt for meget at drikke, så mine ben slog væg under mig, så det eneste simpelthen med at mine hvide bukser var grønne overalt, simpelthen så ondsvagt, og kan slet ikke huske resten af festen end starten, lidt i midten og til sidst, hvor jeg blev lidt ked af det over noget personligt som jeg ikke lige havde set komme, men alt i alt så var det den bedste fødselsdag nogensinde, nu er jeg klar til den 30 Oktober hvor jeg fylder 22.  Har valgt få detaljer til min fødselsdag, hvor temaet er Rose Gold, som bare er en fantastisk smuk og stilren farve som passer perfekt til en hvid dug. Ballonerne jeg købte er fra Easy2party.dk, som har et kæmpe udvalg af forskellige slags, til min fødselsdag skulle tallet 22 bare være der, og så passede Rose Gold bare bedst ind. Jeg valgte den i 40 cm, og som skinnede så fint ved enden af bordet. Størrelsen var helt perfekt, og næste gang skal de måske være større. I kan købe tallet 2 HER, til 29 kr. Jeg valgte også at købe ligende Konfetti dertil som jeg lagde ud over hele dugen, så det lå’ og pyntet så fint. Jeg er vild med det, og der kunne ikke komme nok på, haha. Jeg købte en pose med 14 gram til 35 kr Her. Fik også købt sugerør som var lavet af pap, dog ikke så smart fordi det opløses i sodavandet, eller drinksen, men det pyntet så fint på bordet og igen var de købt i Rose Gold. I finder sugerørene her. Man kan vidst godt sige at jeg er glad for farven, men den passede bare til en fødselsdag i min smag, og så er jeg virelig farve forskrækket, haha.
Pigerne var inviteret til 19:30, hvor jeg bød de gravide velkommen med noget cola og de andre med noget Verdi i mors smukke lyserøde glas champagne glas,som jeg uheldigvis smadret et af, upsiii.. Senere kom naboerne og vi blev godt og grundig fulde, eller jeg gjorde. Patrick endte med at smide mig  i seng og rydde det hele op, er sgu glad for at have ham, der liiiiige forstår at gøre mig glad, så jeg ikke stod op til et bombede lokum, for det så virkelig værst ud. Så tak for hans hjælp. Min søndag var ikke særlig fed, den foregik i sengen det meste af tiden, og på toilettet hvor jeg måtte løbe ud flere gange, pyha. Vi blev enige om at få mad ude fra, og der valgte jeg en pølsemix og Patrick en lækker burger. Min weekend har været helt perfekt. Hvad synes i om temaet, er det for meget? Blev bordet ikke fiiiiiint?

Relaterede indlæg

7 Kommentar

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk 16. oktober 2017 at 22:36

  Lød til, at du havde en dejlig aften <3

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 17. oktober 2017 at 11:32

  Sikke fint du har pyntet op 😀 <3
  Og jeg venter med at ønske tillykke lidt endnu 😛 hahah!

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 17. oktober 2017 at 18:43

   Haha, ja.. Det er ikke helt endnu jeg fylder år ;-). Men tusinde tak søde!

 • Reply Eline Tychsen 17. oktober 2017 at 15:47

  Det er slet ikke for meget!! Så fint altså ?

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 17. oktober 2017 at 18:43

   Det var godt, synes også det ser super godt ud og passer helt perfekt!

 • Reply Amalie Fernande 17. oktober 2017 at 21:05

  Skønt med pynten, det er da lige tilpas!
  Trist at du fik for meget at drikke, men sådan kan det jo gå – det skaber også gode og sjove minder nogle gange – godt kæresten var der til at tage sig af dig så! 🙂

  http://www.amaliefernande.dk

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 19. oktober 2017 at 18:03

   Haha, ja! Det smagte godt i lørdags og derfor fik den ikke for lidt, men det var virkelig hyggeligt!

  Skriv kommentar