Ikke kategoriseret

HVERDAGSTING TIL NOGET MENINGSFULDT, SMUKT OG SÆRLIGT

17. oktober 2017

Nu går vi snart ind i November måned og vi begynder så småt at købe julegaver til vores kære, måske nogle bedsteforældre strikker, syer, hækler eller noget helt andet. Man ser tit at der bliver strikket eller hæklet trøjer, bluser, bukser eller jakker til børnene og forældrene elsker det. Jeg har ikke selv børn men ved min mor elskede når min bedstemor var igang med at strikke/hækle noget til mig. Derfor har jeg fundet www.stofogstil.dk der sælger en masse materiale til dem som strikker, hækler, syer eller noget helt andet. De har meget spændende derinde, og tror hvis man virkelig får op i det, så er det en hjemmeside, man ikke bare lige går væk fra. Noget af det jeg faldt over var inden under jul, og det var simpelthen en gris man kan hækle og den ser bare virkelig nuttet ud, prøv lige at se den her.Når vi nu snakker om jul så er jeg blevet helt forelsket i Södhal duge, da de både udstråler jul men heller ikke for meget. De grå, og med hvide snefnug på og prikker – kan godt lide at deres farve er i den grå ende, og ikke i rød, eller helt hvid, det bliver bare for ensformet og kedeligt engang imellem. Men hvis i ikke lige tænker på jul allerede kan i også finde mange andre fede ting på Södahl’s side, og der er også en masse tilbud, andre jule sager, en masse til soveværelset, f.x har de verdens bedste sengetøj som er virkelig behageligt at putte sig i om aften, men de har også pynt til køkken, soveværelse eller badeværelset. I bliver ikke snyd bare at at kigge, i vil overhovedet ikke fortryde det.  De får altid en masse nyt ind og i kan også kigge i deres katalog, hvis i heller vil det. Find dem på www.soedahl.dk. Julen er nær, men ikke helt endnu, hvis det stod til Patrick måtte jeg først pynte om i December, eller efter hans fødselsdag og den ligger altså sidst i November. Hvornår pynter i op til jul?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar