Ikke kategoriseret

MUST HAVES I DEN KOLDE OG MØRKE TID | 50% PÅ VINTERJAKKER

24. oktober 2017
Untitled #270
I får lidt blandet på denne collage, tryk ind på den for at finde jakkerne eller kaffebryggerne

Sikke en regnfuld onsdag, hvor jeg ligger syg på 3 dagen, med snot langt ud af næsen og sørme også en hovedpine der er taget til henover dagen, øv! Nogen gange vil jeg ønske at jeg kunne lide kaffe, som kunne give mig varmen, men heldigvis er min kæreste vild med kaffe, så han må drikke et par kopper for mig, så må jeg smutte under dynen i stedet for. Har fundet sådan nogle søde kaffebryggere hos Homebarista, som er super enkelt og lækkert i designet ligesom vi unge og ældre gerne vil have det, den er perfekt til at have med ind til bordet eller til at stå fremme på køkkenet bordet. Men ikke mindst, super lækker her til vinter hvor den kan tages med hvor som helst, og det er ret let at brygge kaffen. De begge er i glas og lavet i et meget moderen design. Er helt vild med det, og alt andet de har. Find Chemex her.

Og nu tænker i sikkert hvor de fine jakker kommer ind i billedet, for det har overhovedet ikke noget med en lækker kande brygget kaffe, niks. Men det har noget at gøre med at der bliver koldere udenfor, og jeg endnu ikke har fundet mig en god, varm og lækker vinterjakke som skal hjælpe mig igennem den iskolde vinter. Jeg er simpelthen bare så besværlig at finde tøj, faktisk alt til, og derind over kommer jakker også. Det skal sidde perfekt på mig, og det er virkelig ikke altid let at finde noget der gør det. Men en hjemmeside jeg aldrig i mit liv har lagt mærke til er Eventyrsport, som har virkelig fine vinterjakker, til en overkommelig pris måske lidt til den dyre side også, men de er SÅ fine! Faktisk kan i finde alt derinde lige fra varme jakker, kjoler, veste til de lækreste strikketrøjer, og det er alt hvad man behøver i denne kulde, altså strikketrøjerne, hehe. Find en vinterjakke her!
Håber i kunne bruge dette indlæg til noget, og i måske fik lidt inspiration til en ny lækker jakker eller kaffebryggere – der er også noget for børn i Eventyrsporten. Jakkerne er desuden sat ned, i hvert fald nogen af dem og f.x kan i få en Fjällräven der normalt koster 1.999 kr, til KUN 999, fordi der lige nu er hele 50%. Det er helt sikkert værd at slå til, i vil bestemt ikke fortryde det. I finder jakken HER.  Tag et kig, og fortæl mig om der er noget DU ikke kan undværre. 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Eline Tychsen 27. oktober 2017 at 14:05

    Håber du snart er helt ovenpå <3
    Det er virkelig billigt for en Fjällräven jakke! Jeg ville uden tvivl synes du skal gøre det 😀 Og snart, for shit det er begyndt at blive koldt haha.

  • Skriv kommentar