Ikke kategoriseret

SNEAKERS PÅ BUDGET OG MED RABATTER | I skal være hurtige

8. oktober 2017

*OBS linksene er ikke med ‘reklame’ så får ikke penge når i trykker på dem* Godaften mine skønne følgere, mange af jer har efterspurgt hvor jeg køber/købte mine billige sneakers, og derfor har jeg valgt at lave et langt indlæg om hvor de forskellige er fra, faktisk er det en real hjemmeside, som har gode rabatter og bare billige sneakers fra Nike, Adidas, Rebook til New Balance. De sælger også tøj, og tilbehør. Men lad mig invitere jer med ind i et univers af lækre og kvalitets sneakers. Både dyre og billige!  I finder alle skoene hos www.def-shop.dk.  Mine de grå Nike sko er derfra og er så glad for dem, de har både store, små og mellem størrelser. Find dit yndlings par og køb det lige nu!  Adidas flux | Nike air Melon | Urban light | Adidas Superstar | Adidas superstar (pink) | Adidas ZX 700 | Air Max 95 | Nike Air Max Thea | Rebook Rosa | Adidas Primeknit | Adidas grå | Adidas Pink | Adidas Swift | Adidas Rosa | Nike Air Max 90 mesh | Urban Sort | Projekt Delray | Nike Air Max Zero

Kvinde sneakers med stil
Har klippet en lille collage sammen med forskellige slags sneakers og de er alle sammen til jer kvinder som mangler et par nye sko. Faktisk går det rigtig hurtigt med at få dem solgt, da nogle af dem er sindsyg billige, og hvis man gerne vil have en 36 – 38/39 så er det altså nogle af de sko som er færrest af, fordi det går så hurtigt med salg af dem. Har sat en masse links ind under billederne, så i kan finde dem alle. Jeg går selv meget op i at have nogle gode sko til at gå langt i, og endda at have på til fester – da jeg åbenbart er en sneakers pige. 

Adidas Flux | Dngrs | Adidas Sort| Adidas Tubular | Jack&Jones jjRobson | Jordan | Jordan Sort | K1X H1top | New Balance | New York Style | New York style brune | Dngrs hvid | Nike SB grå | Nike SB | Nike Air Max Zero | Nike Air Max hvid | Timberland | Urban rød

Mænd med lukseriøs stil
Jeg elsker at se mænd gå i et par fede sko, eller støvler. Det er hvad man lige er til, det er ligger ligesom stilen for hvad og hvordan man går klædt nogle gange. Der findes så mange fede, og derfor har jeg valgt at tage mændene i betrækning denne gang også, så i kan finde inspiration til julegave eller måske fødselsdagsgave. Men igen, i skal være hammer hurtige ellers bliver de revet væk. SÅ slå til nu, for der er kun til så længe lageret haves. Der er igen både billige og dyre slags. 
Adidas Flux | Adidas pink | Nike hvid | Nike Air Max grå | Jordan | DC | Supra | Nike Air Max Toddle | Nike Huarache |
Skal dine børn også gå i kvalitet og stil? 
Hvis der er noget jeg synes er sødt, så er det børn i sneakers det behøves ikke være dyre, det må også gerne være de billige slags, men hold op hvor er de nuttet og når de så render rundt med deres ble numse imens de har sådan et par sneakers på – det kan jeg slet ikke stå for. Her har jeg blandet både drenge og pige snakers sammen, da man tit kan få de samme til piger eller drengene. Hvis du har en teenager der allerede går op i mode og stil skal du være hurtig for bare imens jeg har skrevet dette indlæg ryger de små størrelser hurtigt.

Håber i kunne bruge dette indlæg til noget og i får købt jer et par nice sko til billige penge, rabatterne vare ikke ved og det samme gør skoene heller ikke – så hver hurtig og servicen, kvaliteten og forsendelsen er alt sammen godt, hurtigt og vildt lækkert. Skal i have fat i et par? Kunne du bruge indlægget til noget? Hvilket par kan i bedst lide? 

Relaterede indlæg

7 Kommentar

 • Reply Camilla Christine 8. oktober 2017 at 19:57

  Åh, de pink nike sko er fanme søde.
  Jeg er bare blevet mere en adidias-gurl på det seneste, da deres net ikke går i stykker ved tærene når jeg går med dem. Jeg ELSKER mine Adidas Cloudfoam racers, haps. Er total sneaker chick!

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 8. oktober 2017 at 21:23

   Ja, de er så! Der er simpelthen også mange favoritter i blandt alle skoene!
   Adidas, er virkelig også ligeså lækre som Nike, er vild med begge slags altså.
   Ja, det er fantastisk at være Sneakers chick

 • Reply Eline Tychsen 8. oktober 2017 at 20:12

  Mega godt indlæg jo ☺️ Der er mange fristelser – isæt de lyserøde Adidas med sorte stribedetaljer ❤️❤️?

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 8. oktober 2017 at 21:24

   Der er så mange fristelser, og ja de lyserøde Adidas, er simpelthen de lækreste! Man overvejer helt at købe dem!

 • Reply Camilla 9. oktober 2017 at 12:37

  Jeg skal helt sikkert tjekke siden ud?

 • Reply Just Me 9. oktober 2017 at 12:51

  Uhh guld-sneakers….jeg er solgt 🙂

 • Reply Stine / Lille My 11. oktober 2017 at 18:19

  Sikke en masse lækre sneakers 🙂

 • Skriv kommentar