Ikke kategoriseret

TAG UD AT REJSE MED BIRKENSTOCK

13. oktober 2017

God formiddag, når vejret viser regn, storm og ingen sol på den blå himmel så tænker jeg tilbage på dejlige Italien, men også på Thailand, faktisk har jeg aldrig været der og det står meget højt på min liste med rejser. Jeg vil så gerne se Thailand, og få et indtryk af den side af verden. Har kun indtil videre været på Kreta, Italien og Tyskland nu har jeg fået blod på tanden, og vil opleve mere, se mere og forstå en anden del af verden end Danmark, dog gerne et varmt sted det ville være rarest. Har fundet et nyt rejsebureau som er Profil-rejser som i kan se mere her, det er faktisk en god side og man får super meget info både hvad hjemmesiden står for, og hvilken steder man kan rejse hen. Hvis vi tager Thailand kan i også læse om de populære oplevelser, fx kan i komme ud og passe elefanter, i et stress fri miljø hvor de bliver passet og plejet, og det er noget som gør mig glad at læse, i kan også se templer og dase på de eksotiske strande, hvor solen kan bage på jer og i kan få en lækker kulør, og især her til vinter hvis i regner med at tage derned, så nyd det lidt for mig.

Untitled #269
Untitled #268

Tryk ind på billederne for at se Birkenstock og sneakers fra Juul-sko 

I Thailand skal man nok gå rigtig meget og når det er varmt skal det helt ikke være lukket sko, så har fundet nogle lækre Birkenstock som man kan købe hos ww.juul-sko.dk. Jeg har fundet alle mine yndlings, og jeg ved med sikkerhed de er knald hammerende god at gå langt i, og så er de virkelig behagelige for fødderne, så det gør at man faktisk gerne vil have dem på, og gå i dem. Havde mine på i Italien, og jeg fortryder ikke et split sekund at jeg har købt et par selvom de er til den dyre side. Men hvis der er koldt, skal der jo også være sneakers, og dem kan i også finde hos Juul-sko, de har nemlig rigtig mange slags, fra støvler, sneakers, slippers til ballerinaer. Tag et kig, i vil ikke blive skuffet! Har du været i Thailand? Hvad vil DU anbefale man tager på fødderne? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar