PERSONAL, RANDOM FACTS

Underlige vaner #3

24. oktober 2017

Jeg har virkelig mange dårlige vaner og måske er det ikke kun vaner men manier, og andre former for underlige ting. Her får i lidt blandet, og en masse underlige facts, og vaner – håber i kan lide indlæg som disse?! :).

1. Vi er for længst trådt ind i Oktober, og herhjemme har vi endnu ikke tændt for radiatorerne, fordi der skal spares og så bliver det ikke så dyrt i sidste ende, hehe. Godt vi har vores dyner, for her er altså ved at være koldt!
2. Når jeg er snottet henter jeg altid en rulle toiletpapir med ind i sengen og når sygdommen endelig er væk, ligger der virkelig meget snot papir rundt omkring, er dog blevet bedre til at rydde det op efter mig, men ikke om natten..
3. Når jeg skal sove om aften, skal Findus altid være hos mig, indtil jeg falder i søvn, ellers kan jeg simpelthen ikke falde i søvn og nogle gange er Findus ikke træt og så vil han heller lege
4. Jeg hader aftensmad, og at det skal laves. Vi bliver simpelthen ved med at få det samme og samme, det gør mig vitterlig sindsyg, fordi jeg hader at få det samme flere gange på få uger.
5. Jeg hader at drikke rent vand. Vand er selvfølgelig det bedste der findes, men det smager bare bedre, når der kommer lidt smag i, synes jeg. Vand er bare kedeligt at drikke rent, i store mængder.
6. Når jeg snakker er det virkelig jysk som det batter, nogen gange hvis jeg sidder og snakker med en københavner eller fynboer, så slår jeg pludseligt om til deres sprog, eller hvad man skal kalde det.
7. Når jeg går inde i byerne, eller på gaden – f.x hvis jeg går hjem fra skole, kan jeg simpelthen ikke lade være med at gå og kigge ind af vinduerne, eller døren, jeg er bare for nysgerrig og synes det er spændende at se hvordan andre bord, haha. Måske jeg skal vænne mig af med den vane?!
8. Når jeg går i seng om aften, så har jeg altid sokker på og de bliver altså ikke taget af, synes det er rart at mine fødder ikke røre ved dynerne, eller underlaget – det kan jeg simpelthen ikke HAVE! Men om morgen vågner jeg alligevel med en sok på, fordi jeg har prøvet at pille dem af om natten, hihi
9.  I weekenderne når vi skal have morgenmad, er det første jeg tænker på en Horn,og sådan et horn kan man åbenbart ikke få mere her i Hjørring, så det er jeg ret sur over, og det går ud over mig selv – for gider ikke spise almindelige rundstykker til morgenmad, vil have miiiiit horn, BASTA!
10. Hvis jeg går hjem fra skole, skal jeg altid forbi SPAR, og ender altid ud i enten at købe en Cola, en kage eller en fransk hotdog – simpelthen for underlig, at man har fået sådan en mani, at man altid skal det, det ender da med at koste mig hele SU’EN!

Her fik i lidt af mine underlige værdier, vaner og manier?! Synes i hvert fald selv nogle af dem er mærkelige, og der er nok enkle man burde vænne sig af med. Fortæl mig en af dine mærkelige vaner, værdier eller manier?

Relaterede indlæg

13 Kommentar

 • Reply jillchristinablog.dk 24. oktober 2017 at 14:49

  Jeg tænder heller ikke for varmen før der kommer frost om natten. Bliver det lidt koldt tager jeg et par strikkede strømper på og en strik trøje og tænder et par stearinlys.

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 25. oktober 2017 at 15:43

   Lige præcis, der skal spares penge hvor man kan i dagens Danmark, det bare dumt man er sådan for man ender med at blive syg, hehe <3. Strikkede trøjer og strømper er det bedste!

 • Reply Anne-Mette Højbjerg 24. oktober 2017 at 14:50

  *Hehe* Jeg har satme heller ikke tændt for varmen endnu. Så længe man kan holde varmen under tæpper og med store tykke trøjer, så ser jeg ingen grund til at spilde penge på varmen. 😛

  – Anne-Mette Højbjerg – http://www.giz-blog.dk

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 25. oktober 2017 at 15:44

   Lige mine ord søde, sådan er det altså bare! VI må fryse og spare i stedet, hahah!

 • Reply Daniella elton 24. oktober 2017 at 18:45

  Så hyggeligt med den slags indlæg! <3 Jeg er SÅ enig i nr 7 haha, jeg kigger også altid ind 🙈

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 25. oktober 2017 at 15:44

   Jeg er glad for, at have en høj hæk udenfor, så kan folk ikke snage ind i min lejlighed, hihi! <3

 • Reply Sanne 24. oktober 2017 at 20:46

  Du er bestemt ikke alene om nr. 7. Stakkels dem der har lejligheder i stueetagen der hvor jeg færdes.

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 25. oktober 2017 at 15:45

   Jeps, man bliver bare så nysgerrig, og det er lidt hyggeligt!

 • Reply Camilla Korsgaard Schultz 24. oktober 2017 at 22:06

  Hvor er det sjovt at læse.
  Jeg har det sådan, at når jeg går i et indkøbscenter, så skal jeg gå højre om. Ellers kan mit hovede ikke følge med 😂🔫

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 25. oktober 2017 at 15:45

   Haha, vi er nogle underlige skabninger nogengange søde!

 • Reply BLOGBYCC 25. oktober 2017 at 20:50

  hahaha åh gud. Jeg husker tydeligt de første år efter jeg flyttede hjemmefra, jeg havde det så møg koldt fordi jeg ingen anelse havde om hvad sådan noget kostede og var så bange for et ekstra smæk oveni huslejen. Nu er jeg virkelig ligeglad og det er bare et must for mig at have varme især i stue og badeværelse hele tiden!

 • Reply Eline Tychsen 25. oktober 2017 at 21:05

  Hahaha ej nr 7 det er så meget mig også 😂😂😂

 • Reply Pernille kit Larsen 26. oktober 2017 at 8:32

  ha ha ja man nogen gange lidt mærkeligt vaner man har …Jeg har den nummer 8 ….Jeg sover også med sokker lune …hi hi ..

 • Skriv kommentar