Ikke kategoriseret

VALGET MELLEM IPHONE 7 OR 8? | GIV DIN MENING TIL KENDE

19. oktober 2017

Okay, nu er det ved at være et stykke tid siden at Apple lanceret deres nye Iphone 8 og x. Jeg har valgt ikke at fokusere på Iphone x, selvom det er den jeg gerne vil have men når prisen ligger omkring de 10 tusinde kroner, så bliver jeg simpelthen nødtil at vælge hvad jeg gerne vil have. Nu har min mor lige modtaget sin Iphone 7 og misunder hende sgu lidt, det er hende som plejer at få mit aflagte legetøj af mobiler, men nu er hun et skridt foran mig, og kan godt mærke det kribler i fingerne, at jeg vil have en ny, gerne nu eller i morgen.  Det eneste der tiltaler mig for en ny telefon er kameraet i en Iphone 7 plus, men vil simpelthen ikke have så stor en telefon, kan ikke engang nå rundt på hele skærmen med mine små fingre, og så er det da først jeg får skader i dem, hehe. Mit valg står i mellem Iphone 7 eller 8, de er til en overkommelig pris, er pæne i designet, dog tiltaler 8’eren mig ikke, fordi jeg til tider kan blive hidsig og hvis det er min mobil som er det første jeg har i hånden, når det sker – kan den sagtens få en kaste tur, er sket mange gange i mit liv, og endda flere gange. Så at have en mobil med glas udover alt, det er nok det dummeste man kan give mig, faktisk. 
Derfor vil jeg hører jer mine kære læsere, om hvad i syntes om Iphone 7 og ganske vist også 8’eren? Jeg kan ikke finde ud af hvad det skal være, og om jeg skal beholde min Iphone 6s, fordi den er jo fin, og i tip top stand, men jeg er ung og elsker nyt, og fornyelse – mindst 1 gang om året, eller når de nye Iphone kommer, så er jeg altid klar på en bytter.  Det er tilfredshedstillende at få noget nyt, og fint som en Iphone, det er faktisk noget jeg altid har brugt en masse penge på. Men det vil være rart med jeres meninger, giv dem til kende og hjælp mig med at tage det svære valg. Tuuuusinde tak!

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Eline Tychsen 20. oktober 2017 at 18:47

    Jeg har en iPhone 7, og er ikke ude på at bytte den til en 8’er da der jo ikke rigtig er nogen forskel. Og så med 8’eren er 7’eren det billigere ☺️ så vil jeg hellere vente til den næste opgradering de laver, hvorunder er sket meget mere ☺️

  • Skriv kommentar