Ikke kategoriseret

DE FØRSTE SKRIDT MOD AT BLIVE ”VOKSEN”..

9. november 2017

God formiddag skønne følgere, har helt glemt at få opdateret herinde omkring hvad der sker for mig lige fortiden, der sker rimelig meget og en masse nyt. Jeg har gået i det sidste lange stykke tid og været utrolig nedtrykt og ked af det fordi min store drøm er at komme på EUD (Handelskolen) eller måske ikke lige min største drøm nogensinde, men det er altså Detailhandel jeg gerne vil arbejde med, i en børne butik, makeup eller interiør da det er noget jeg godt kan lide. Jeg har gået i et langt stykke tid og været bange for at jeg ikke kunne komme videre fra selve grundforløbet da man skulle op at have engelsk på C-niveau og er slet ikke en hej til det engelsk, lige nu har jeg det på G og hvis jeg skal skrive stil og alverdens ting i det, går det bare ikke. Heldigvis hjalp min studievejledere mig med en mail til skolen og der blev naturligvis skrevet tilbage, at man ikke behøves bestå engelsk, så hvis man bare dukkede op og var der i timerne, og prøvede så kunne det sagtens lykkes, og det var den BEDSTE nyhed længe, forhelvede hvor lettede det mit tunge byrde på skulderne om at skulle ud at lede efter en ”ny” uddannelse jeg vil have.

Så det er en lettet Kathrine der fik sådan en fantastisk nyhed i fredags, så nu er min uddannelse på plads og starter D. 15 Januar i Hjørring – er så glad!

Dog er det ikke den eneste nyhed jeg har at fortælle jer, kan i huske mit indlæg omkring kørekort? Jeg er blevet meldt ind på et hold til D. 5 December og glæder mig virkelig som et lille barn til at påbegynde min lille rejse med at få et kørekort, som jeg virkelig gerne vil have. Har i flere år prøvet at tage modet, men skulle åbenbart være 21 og få dage til 22 før skridtet kunne tages og selvfølgelig med et lille vind pust fra min kæreste, som fortalte der jo ikke var noget som helst at være bange for – det er sådan set rigtig nok, men hvad nu, og hvad nu hvis det sker? Vi alle har vel disse tanker inden man påbegynder et nyt sted, eller nok mere på en køre skole. Dog glæder jeg mig til at begynde og få kortet i hånden når jeg er færdig, whooo! Sker der noget godt for jer fortiden? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar