Ikke kategoriseret

DEPEND GAVEÆSKER

28. november 2017

Jeg er så småt begyndt at købe julegaver til min familie så jeg ikke står i sidste øjeblik og skal betale mange penge i en måned på julegave indkøb – det kan jeg ikke med min SU. I Matas kan i finde de perfekte gaveæsker til alle dem i holder af, der er mange slags dog er jeg vild med Depend’s gaveæsker hvor man kan få forskellige slags, der passer til enhver smag.

På min collage kan i se de forskellige gaveæsker Matas har fra Depend, der er masser af vælge imellem og priserne på dem er meget venlige til os der ikke har mange penge at gøre med. Synes det er en fin ide med gaveæsker, og jeg er især vild med Hand spa hvor der er 3 step treatment kit – det ville jeg elske at have herhjemme eller give til min mor, eller hvem der nu kunne trænge til en spa oplevelse for hænderne.  I kan finde sættet HER til kun 100 kr.

I kan også få Depend Snowflake kit som indeholder 5 ml nail polish, 2 g nail glitter snowflakes. Lad sneen falde og få smukke vinter negle.  i kan finde sættet HER til kun 60 kr.

eller nogle af alle de andre sæt, er i hvert fald kæmpe fan af dem, og neglelakkerne har super god dækkeevne, og holder længe på neglene. Det er alle pengene værd. I finder resten HER, samt neglelakkerne.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar