Ikke kategoriseret

EARLY BIRDY

16. november 2017

Det er måske lidt underligt at jeg skriver et helt indlæg dedikeret til Bones, men det gør jeg skam kun fordi jeg har lyst til at rose deres sted og restaurant. Jeg har altid synes det var super hyggeligt at tage på Bones og spise med min familie fordi man kunne få lov til at være ”sig” selv,  sagt på den måde at der er plads til forskellighed og børn der ikke altid kan sidde stille og nok larmer ret meget. Bones er min absolutte favorit restaurant hvor jeg gerne vil sætte mine ben og nyde et lækkert måltids mad, der altid smager godt og ikke er spor kedeligt. Men hvis jeg så skulle sige noget, så måtte der gerne måtte MANGE flere retter på menu kortet, da det godt kan blive for ens artet.

Bones har altid en masse igang og det er tit man kan få gratis salat bar eller ta-selv-is, det er i hvert fald noget jeg benytter mig ret meget af når jeg ser det på Bones Hjørring, som jeg har spist ret tit på, men det er ved at være længe siden – mon man skal tage et smut på bones snart  for vis vi spiser hos Bone’s mandag til torsdag i tidsrummet kl. 16.30 – 19.00, giver Bones os 20% i rabat på regningen. De skal blot bruge bordet til nye gæster klokken 19.00. – men der kan man sagtens nå at spise sig mæt i deres lækre mad. Er især vild med deres mørbrad bøf, det er så også en af de dyre på menukortet, man er vel lidt kræsen, og vil ha’ godt kød, når man nu er ude at spise.  Bones har valgt at kalde det Early Birdy og man skal huske at bestille plads, der kan være optaget. Jeg synes Bones er et sted der er plads til os alle, og det gør det så hyggeligt. Men læs mere om Early Birdy HER.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 21. november 2017 at 8:29

    Bones <3

  • Skriv kommentar