FREDAGS LISTE

EN FREDAGS LISTE #2 – en fødselsdags liste

3. november 2017

Hvornår havde du fødselsdag?
Min fødselsdag var D. 30 Oktober, så den lå på en mandag i år.

Hvad fik du i fødselsdags gave?
Fik nogle søde bogstaver med mit navn i hvid, tyrkis blå og lyserød, samt en ny Monstera plante fordi Findus har ødelagt den anden, en sød ballerina, en masse penge, en Atym vase og en Bylassen kubus – nogle helt fantastisk gaver som jeg er super glad for.
Hvad fik i at spise til din fødselsdag?
Til min familie fødselsdag fik vi bare boller, banan roulade, brunsviger med chokolade ovenpå – den bedste af slagsen, og en masse chokolade. Til min fødselsdag D. 30 Oktober fik vi en lækker flæskesteg med hele svineriet og en god is til dessert.
Hvem var med til din fødselsdag?
Det var min kæreste Patrick, min mor, min mors nabo Anne og min bedstefar det var ren nydelse og jeg elsker simpelthen min familie så højt.
Hvad husker du bedst fra din fødselsdag?
Vi alle sammen har snapchat undtaget min bedstefar, så vi vidste ham alle de forskellige sjove ansigter og han havde det skide skægt med det – det samme havde vi.

Hvad er dit største ønske?
Vil super gerne have nogle flere penge så jeg kan købe mig en bil, for er ved at være træt af at gå eller cykle rundt omkring – ellers en rejse med min familie til et varmt sted, det ville være pretty awesome!

Hvad er dit værste ønske?
Min bedstefar har haft en byld oppe øverst på sit ben, og den har udviklet sig meget, så vi var tæt på at miste ham, så han lå i respirator rigtig længe ovre i København, det værste ville være hvis han døde fra os. Egentligt er han ikke min ”rigtige” bedstefar, men det følelses sådan, han har altid været der for mig!

Har i spørgsmål til næste omgang af fredags liste?  

Relaterede indlæg

5 Kommentar

 • Reply Stine / Lille My 3. november 2017 at 17:42

  Ser ud til at du havde en rigtig god fødselsdag! <3

 • Reply simone 4. november 2017 at 11:23

  Det lyder som en skøn fødselsdag! <3

 • Reply Eline Tychsen 4. november 2017 at 12:45

  Hyggeligt indlæg 😀

 • Reply Nikki Lund 4. november 2017 at 17:15

  Det lyder som om, du havde en helt fantastisk fødselsdag – lige som du har fortjent, søde! <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Reply venterpaavin 5. november 2017 at 14:15

  Tillykke med dag – det lyder til at du er blevet fejret med maner (:

 • Skriv kommentar