Ikke kategoriseret

FINE DETALJER TIL HJEMME

13. november 2017

Untitled #272

God eftermiddag, sikke et efterårs vejr vi har os, først masser af regn, så solskin og ikke at glemme overskyet – det er simpelthen så underligt. Jeg går lidt og tænker på at skifte en af mine lamper ud med en smuk Gubi lampe fra www.lampemesteren.dk de har et kæmpe udvalg af forskellige designer lamper i alle mulige farver, størrelser og former. Jeg er faldt total pladask for Gubi lampens lidenskab og mod. Da lampen er designet af lidt nyt og lidt gammelt så vil den passe ind i et hvert hjem der kan lide sølv, guld, sort eller hvidt. Lamperne er lidt til den dyre side, men man får meget for pengene, og så kan man kigge på noget smukt hver evig eneste dag. Hvis i gerne vil se nærmere på lamperne, så klik ind på collagerne, så kan i se dem alle sammen. Se udvalget af Gubi her 

Hvis jeg skulle vælge en eller to af lamperne til mit sort/hvide hjem, hvor der gerne må være lidt mere liv i, så må det være den smukke guld Multi-Lite Pendel Ø36 Messing/Messign Gubi lampe der skulle hænge over spisebordet i min lille 30 kvm lejlighed. Den koster 5195 kr. Multi-Lite pendlen i Messing/Messing omfatter den gyldne æra af dansk design med sin karakteristiske form af to modsatte justerbare skærme, der gør det muligt at skabe et personligt udtryk og en bred vifte af lys intensiteter i et rum. Ved at rotere skærmene individuelt, kan Muli-Lite pendlen kombineres på utallige måder, hvor lyset kan styres opad, nedad eller udstråle et asymmetrisk kunstlys. Så med denne ene lampe kan du skabe dit helt eget udtryk og du kan se meget mere inde på deres hjemmeside.

Christmas gift

Når vi nu er så godt igang med at snakke om design, så vil jeg rykke lidt videre over til de skønne og meget populære Macbooks der koster en helt jetjager men desuden får man også meget for pengene. Jeg har aldrig selv haft en Macbook og tror heller ikke det er noget jeg kommer til at eje fordi jeg er en klump til at smadre og ødelægge mine ting. Selvom den ville være så fin til de helt rigtige ”bloggere” billedere, måske det lød bedre inden i mit hoved at skrive ned. Power har et hav at computere og Macbooks, i kan også finde meget andet derinde. Men hvis jeg selv skal sige det, så er designet på en Macbook vildt lækkert og kan godt se pengene for sådan en computer ikke er helt så dyrt, når man kigger på den. Find Macbook her.

Den nye MacBook Pro er virkelig supertynd, superlet og nu endnu hurtigere og mere powerfuld end nogensinde før. Den har den klareste og mest farverige skærm på en bærbar Mac og kommer med den revolutionerende Touch Bar – et aflangt glasfelt med Multi-Touch, der er integreret i tastaturet, så du har direkte adgang til de værktøjer, du skal bruge, lige når du skal bruge dem. Den nye MacBook Pro er bygget på banebrydende idé. Og den er helt klar til alle dine ideer, udfordringer og hvad i ellers skal bruge sådan en fin computer til. Er i begyndt at købe julegaver? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 14. november 2017 at 19:32

    Er vild med guldlamperne 🙂

  • Skriv kommentar