Ikke kategoriseret

PRETTY SOFA BEDS

16. november 2017

Noget der virkelig går mig på fortiden er min nedslidte sovesofa hvor jeg nærmest sover på noget træ nede i en reven oppe hvor mit hoved ligger. Men sådan noget sker ved sovesofaer hvis man ligger direkte på hynderne og ikke har en madras. Derfor er vi på kæmpe udkig efter et lækkert udvalg af sovesofaer. Jeg mangler en god, og behagelig sovesofa der ikke må være for mørk i stoffet, i hvert fald ikke sort – det er no go, for mig!
Først vil jeg vise jer to sofaer som lige falder i min smag, de er begge  i serien New York. En lækker sovesofa som er en rigtig flyder, og der er plads til 4 personer. New York er en stilfuld sovesofa med chaiselong i højre side. Den perfekte sofa, når du ønsker at både sidde og ligge ned komfortabelt. Hvis man skal bruge den til at sove I er det vigtigt at den er komfortabelt for man skal ligge godt ;-). Der er opbevaring til puder, dyner og hvad man lige ønsker i den fine chaiselong. Denne fine sofa kan i finde HER til 7995, den er nedsat med 13% så nu kan i få den til 6995 i spare hele 1000 kr. Det er da med at slå til!

Den sorte i ser er en tre personers, med et modern design og den passer ind i de fleste hjem man ser. Sofaerne er rummelige og har masser af lagerplads til dyner og puder til når gæsterne kommer. Sofaen er indlejret med et simpelt håndtag. Sofaen er betrukket med et let-matchede stof og afhængig af valg af størrelse passer sofaen så godt i stuen som i et gæsteværelse. New York sovesofa findes med både hynder og kuvertpuder. – er vild med stilen, og den fine måde sofaen er bygget på. Sofaen finder i HER til 5995, er nedsat med 8% så lige nu koster den 5495 kr. Så der er da lidt at spare hvad man er til sådan en fin sag.
Rosario er en lille og fin sovesofa med fine detaljer. Med en knappeklædt ryg og vinklede ben udstråler Rosario den moderne retro stil. Passer perfekt til små stuer eller gæsteværelset. Den er i en rigtig fin grå farve og med træ ben der gør den lidt mere fin at se på i længden. Den er jeg helt vild med, mon man sover godt i sådan en?  Tror bare jeg vil savne at kunne tage fødderne op og bare sidde med dem der. Men farven er perfekt, og har kigget på den MANGE gange.  Sofaen kan i finde HER, den koster 2495 kr, så den er ikke i det dyre hjørne synes jeg – perfekt pris, og perfekt sofa, synes i ikke?

Rakel sofaen er en meget stilren og meget firkantet i det, i sofaen kan i også finde knapper som gør den lidt finere at se på, og det moderen touch der gør at den kan passe ind i alle de ny moderen hjem. Jeg har også forelsket mig i denne, og ved den kunne se så fin ud her i mit lille 30 kvm hjem, der mangler noget liv, sjæl og EN god sovesofa at sove i. I kan finde denne sofa HER til 3996 kr. Så den er også overkommelig at kunne spare op til eller købe, det ikke lige det dyreste vil jeg sige.  Går i også med en drøm i mavsen omkring en ny fin sofa/sovesofa så finder i et stort udvalg af sovesofaer HER. Hvilken synes i er pænest og mest brugbar? 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Emilie Ildstein 16. november 2017 at 19:26

    Vi har den præcis samme smag, når det kommer til sofaer! Jeg vil have dem alle, haha <3

  • Reply Stine / Lille My 20. november 2017 at 14:17

    Kan bedst lide de to nederste – de er rigtig fine 🙂

  • Skriv kommentar