Ikke kategoriseret

VIDUNDERMIDLET DER FJERNER ALLE DINE HUDORME

15. november 2017

Okay, for nogle dage siden lagde jeg et billede op på Instagram story hvor jeg fortalte om et vidundermiddel der kunne fjerne alle ens hudorme, samt formindske bumserne. Da jeg så pakken ligge i min postkasse rev jeg papiret af og kunne næsten ikke vente med at prøve den, og så kostede den ikke det hvide ud af øjnene, faktisk er det så billigt at man kunne købe en masse hjem til at have liggende. Så nu vil jeg vise jer det billige produkt og senere det dyre som kan købes her i Danmark.  Først og fremmest troede jeg ikke på at sådan en næse dildo her kunne være til noget hjælp i mit ansigt, eller andres – men min mening omkring produktet blev rigtig hurtigt ændret da jeg fik den prøvet af og jeg kan kun sige WOW!

Den suger urenhederne ud af huden i stedet for man hele tiden skal stå at trykke det hele ud. Mine porer er rigtig stramme så indtil videre har den ikke bevist sit værd I mit ansigt, men så måtte man ty’ til alternativer for den skulle afprøves ordenligt, så min kæreste blev forsøgs kanin, og han HAAAADER mig for det. Det var det vildeste syn at se hvordan den hiver urenhederne ud af porerne og se hvor meget skidt der faktisk sidder der. Jeg troede ikke egne øjne, mit ansigts udtryk burde man have set, det var fedt og ulækkert på samme tid. Jeg kunne blive ved med at sætte maskinen/produktet på og hver gang hiv den nyt ud, og det var faktisk fascinerende at den virkelig virkede.

Men hvis dine porer er lukket kan du åbne dem ved at tage et varmt bad, eller rigtig varmt vand på en klud, og så holde den på i et stykke tid. Den virker allermest på og ved næsen. Jeg har købt min over Ebay til omkring 100 kr lige HER. Der er mange forskellige slags inde på Ebay, men det er i hvert fald denne jeg købt. Med i pakken får man 4 hoveder til at sætte på. Jeg bruger den som sidder på i forvejen, den har et stort hul og kan tage meget på en gang. Den med et rå/sort hoved øverst er vist til hud der er lidt hårdt. Men er slet ikke sikker i min sag da deres brochure virkelig var ringe engelsk, min kæreste sad og læste op for mig, samtidig med han grinte helt vildt, da de bare slet ikke kunne nogen form for GOD engelsk.
Her ser i Skintek cleaner der kan lige præcis det samme, og der får i også forskellige hoveder med til 695.- I finder produktet lige HER.  Designet er lige så fint som den billige, dog kan man godt se at den dyre her er i pænere stand, men kan ikke sige hvad der virker bedst da jeg ikke har prøvet denne. Men ved den billig virker og den gør underværker, det kan mærkes bagefter.

OBS* Hvis i har sart hud så vær opmærksom på at den godt kan give blå mærker på huden hvis man sætter suge evnerne for højt op der er 1 – 5. Jeg har nemlig haft et kæmpe blåt mærke på hagen, og et lige i panden, det så nu ski’ kønt ud, eller noget! Skal i prøve et af dem? 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Stine / Lille My 16. november 2017 at 8:48

  Smart 🙂

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk 16. november 2017 at 15:50

  Jeg har også denne på min watch-liste på eBay. Har set andre bruge den med stor fornøjelse 😀

 • Reply Helle Anderberg 13. april 2018 at 10:34

  Jeg har også købt den, men ved du hvad de små skumgummie-dutter er til???
  Har prøvet at lægge dem inden i, og så skrue det enkelte “hoved” på, men kan ikke lige se idéen med det!!!!
  Er der nogen der ved det???

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 13. april 2018 at 23:02

   Ærligt så ved jeg det virkelig ikke, desværre! Synes den er lidt underlig..

  Skriv kommentar