Ikke kategoriseret

X-MAS CAR

9. november 2017

Godaften skønne følgere, hold op hvor er jeg træt her til aften, sådan rigtig træt og kunne sove på en sten hvis jeg skulle det. Min brors kæreste er blevet sat igang med at føde i dag, så nu håber vi snart han kommer ud og hilser på os gerne her til aften. Nu er vi ved at lave en sen aftensmad imens vi ser ”Til middag hos” – elsker det program fordi det omhandler lækkert mad, nogle gange!
Kan i huske den populære og mest fantastiske og fine bil X-mas car som House Doctor lanceret i forskellige butikker, bilen blev revet væk fra en side af og jeg nåede simpelthen ikke at få fat i en, også fordi det tager mig tyve tusinde år at tænke over om jeg skal bruge penge på det eller om det er spild. Så jeg fik den ikke og bagefter var jeg ærgerlig over at den ikke blev min for den ville pynte så fint i mit hjem, som er meget sort/hvid stilen.
Bilen er mit første jule indkøb nogensinde, altså ud over julelys og julepynt til juledetrakioner. Så nu måtte det vist være på tide jeg begynder at samle mig lidt julepynt så jeg har noget at pynte op med, men indtil videre låner jeg mors, og herhjemme pynter vi først op efter Patricks fødselsdag D. 25 november, da hans fødselsdag skal være ovre. Men er rigtig glad for bilen, og den var bestemt heller ikke i den dyre ende synes jeg. Købte den hos www.Roomsa.dk som har et meget lækkert udvalg af interiør. Jeg gav sølle 139 for bilen HER. og de havde lagt vådservietter med deri til ansigtet fra Meraki – helt fantastisk service! Er så glad for bilen og den står pænt på mit fad med sit fine juletræ ovenpå. Hvornår begynder i at pynte op? Har I også bilen?

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Eline Tychsen 9. november 2017 at 19:41

    Haha ej det er vist gået min næse helt forbi 😂 Men det er da sindssygt fin ☺️

  • Reply Stine / Lille My 12. november 2017 at 14:22

    Jeg har aldrig set de biler før, men den er vildt fin 😀

  • Skriv kommentar