Jul

1. December | Julegave til hende

1. december 2017
Klik ind på billedet for at finde produkterne og tingene.

Så blev det endelig den 1. December, og det er en måned jeg har glædet mig vildt til. Det gør jeg hver år, og endda i mange måneder før. Jeg er allerede langt foran i processen at blive klar til juleaften. Mangler ikke særlig mange julegaver, og så er jeg færdig og kan slappe af indtil d. 24! Jeg vil i år, se om jeg kan få skrevet hverdag indtil d. 24 December, så vi må håbe jeg har en masse at fortælle.

I dag er det d. 1 December og jeg skal til fødselsdag hos min nevø i aften til pizza og rutebils lagkage – det glæder jeg mig meget til. Men nu vil jeg vise et par julegave ønsker frem som jeg selv går og sukker uendelig meget efter. Der er sikkert også et par ønsker imellem som i måske vil bruge. Det er sådan min ønskeliste ser ud i ano 2017 og har skiftet mine Kahler tallerkener ud med Royal Copenhagen!

Jeg har valgt at sætte Gucci Bloom parfumen på, fordi den skulle dufte undelig godt, og lige nu har Billigparfume den nedsat med 16% i kan få den HER. Jeg sukker meget efter den, og håber den ligger under juletræet i år. Jeg har boet i min lejlighed i over 2 år nu og jeg har stadigvæk ikke fået noget til at hænge mine viskestykker op på, det er for dårligt så derfor står Bylassen knagerne IGEN meget højt på listen, de er uundværlige, ik? Men ret dyre, hvis i også sukker efter dem, kan de købes HER. Jeg samler på Royal Copenhagen nu, i hvert fald deres smukke hvid riflet tallerkener, af alle slags og former, dog mest dem i ser på billedet – synes stilen er lige mig, og de er så smukke. De kan købes i Bahne, inspiration eller andre steder – hvis i også skal have dem på listen. Selvfølgelig står den lille nye Kay Bojesen abe på listen, 500 kr? det ingen penge for sådan en sød lille abe, der gerne må komme ind i familien, jeg krydser for den ligger under træet i år. Ellers er det bare Bylassen stagen den med 8 og et gavekort til Only, man kan altid bruge nyt og lækkert tøj. Hvad ønsker I jer, i julegave?   

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Line Christensen 2. december 2017 at 19:21

    Sikke et fint indlæg – god inspiration! <3

    http://Www.linechristensen.com

  • Skriv kommentar