Jul

10. DECEMBER | UPDATE PÅ ALT JULE RÆSET

10. december 2017

Pyha, nu blev det den 10 december og jeg er max presset på tiden, og er virkelig bagefter med alt i julen. dog er alle julegaverne købt og parart til at blive afleveret hos retter ejermand. Jeg er altid hurtig ude når det omhandler julegaver, da jeg er på SU, og alle skal have gaver jo, så må starte længe før.

Jeg er presset fordi jeg er begyndt på kørekort og det er virkelig hårdt, at jeg skal igang med det midt i alt jule stressen, hvor jeg er igang med eksaminerne. I år har skolen intet vidst om hvornår eksaminerne lagde, så det er nærmest blevet smidt i hovedet på os, at der måske kun var tre dage til vi skulle op. shit, jeps! Heldigvis er alt snart overstået og jeg kan gå på juleferie D. 18, så der er lige nogle dage endnu men glæder mig.

.. ellers er jeg ret godt med, og det hele går godt, mit kalenderlys er dog ikke helt med mig, og er langt bagefter, fordi det er så tykt, men det er nu meget hyggeligt at have det tændt hele dagen og det stadig ikke er brændt ned endnu. fantastisk og magisk!

.. det gik godt med opstart på mit nye job ude på sygehuset. Alt i alt, så er der intet at klage over. Kom jul, kom sne, og kom gaver, NU! Hvordan har du det? Er du stresset i julen?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar