Ikke kategoriseret

11. DECEMBER | HVORFOR VI ELSKER JULEN

11. december 2017

Tiden går så hurtigt og inden vi får set os om, så er det juleaften. I dag er det den 11. December og det betyder at der kun er sølle 13 dage til vi sidder rundt om julebordet, og hygger os med de kæreste vi har. Jeg glæder mig i år, ligesom alle andre år! Det den bedste højtid i min verden. Hvorfor vi elsker julen?

  • Juletræer: Er noget vi alle har og bruger meget tid på at pynte, om det er ægte eller falsk, så er det smukt og der er noget magisk over at have dufte af gran indenfor.

  • Behagelig og varme følelser: Når vinteren rigtig slår til er det altid rart at man kan smutte i en behagelig og varm sweater og med en kop varm kakao.
  • Familie: Hvert år samles vi med dem vi holder allermest af og det er der gode grunde til, fordi vi ikke kan undvære dem på en smuk juleaften. Vi vil gerne være nær’ dem der har givet os liv, og glæde. I år skal jeg undvære min mor, igen. Det lidt svært. Men ved hun får en god jul, også – så det er lidt lettere!
  • Jule sange: Det er den tid på året hvor jeg hører mest musik, fordi der kan man rigtig slå sig løs og hører de smukke jule sange, man ikke kan resten af året – det så hyggeligt og der bliver skrålet en masse med. Vi alle elsker julesangene, jeg gør!
  • Julegaverne: Det at give en gave til en anden person som de har ønsket sig, er helt fantastisk og bare se julelysene stråle i øjnene fordi de elskede gaven. Det skønt, og jeg elsker altså også at få, gaver altså.. 
  • De klassiske julefilm: Alene hjemme, hvem er ikke helt vild med disse film, de er klassiker, og skal ses hver december måned når de bliver sendt i fjernsynet. 
  • Sne, masser sne: Vi vil så gerne have en hvid jul, og det kan være det sker i 2017, for vi har allerede haft en masse sne der pryder vores smukke natur, og det var hyggeligt. Men det må gerne komme den 24 og gå igen efter igen..   

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar