Ikke kategoriseret

3. DECEMBER | IG JULEHYGGE

3. december 2017

Så blev det den 3. December og nu er der ikke længe til juleferie, juleaften og  en masse hyggeligt. Jeg har tilbragt hele min søndag med søde instagrammere i Århus, hvor vi afholdte event. Det var så hyggeligt at se en masse nye ansigter og selvfølgelig dem jeg så sidst også. Det var stille og roligt, og denne gang var det Steffie, Helene og Lisette som har gjort et kæmpe stykke arbejde ud af det.  Jeg takker for den hyggeligste dag!
Selve eventet blev afholdt på Comwell i Århus, som havde været rare at ligge det fineste lokale til med masser af farver, sidde pladser og med frisk juice i maskinerne og kaffe/cacao, man kunne ikke forlange mere. Det har pigerne gjort fantastisk, og til UG. Der var ikke så mange med som havde slæbt børn med, men der var blevet sat fine figur op ude i gang, hvor man kunne tage billeder med figurene og det blev flittigt brugt. Det er også to favorit figur i blandt børn og unge. Figurene havde partyinabox.dk slæbt med, og de var selv med til selve eventet.  Pigerne havde samlet en masse skønne og brugelige gaver til os som kom til eventet og en rigtig fin goodiebag, jeg ikke lige har fået taget billede af, men der var både rabatkoder, slik og en masse gode sager i, især hvis man altså har børn. Men nu kom jeg heller ikke for gaverne, men for selskabet og hyggelig samvær. Man kunne bl.a vinde sådan nogle smukke guld julestjerne ting, dog kan jeg ikke huske hvor de kom fra, jeg vandt en lille bamse som min kat Findus har fået lov til at lege lidt med, den er han vældig glad for. Hotel Chokolade har også sponsoreret lidt chokolade som man kunne vinde. Trine vandt den lækreste pude fra ABA design – den ville vi alle gerne have vundet. Der var også tid til et lille foto show udenfor, hvor jeg måtte igang med kameraet for at tage billeder af Jeanette og hendes fede støvler som i kan se, de er bare for fine og ret fede. Det var iskoldt og det blæste, så det blev et meget kortfattede fotoshoot og så skyndte vi os op igen til alle de andre søde piger. Ballonmand.dk kom også forbi for at underholde alle de små børn med at lave de fedeste ballan dyr og børnene elskede hende, som i kan se på billederne, så er de helt optaget af hvad hun gør, og hvordan det bliver gjort. Jeg er vild med konceptet og i kan også bestille en ballonmand/kvinde til jeres næste arrangement hvis det lyster.  De koster 975 hvis jeg husker rigtigt i timen. På billedet her ser i de smukke damer som har lavet det fineste og vildeste arrangement for os instagrammere i Århus, og dertil har de skaffet masser af æbleskiver og julehygge til os. Det var så hyggeligt og håber sådan det sker igen på et tidspunkt. I får en masse stemnings billeder oppe i indlægget. Jeg kørte hele vejen til århus med Malene og Trine en total hyggelig tøsetur i bilen, hvor vi fik sluddet en del, var i hvert fald helt ør i hovedet da jeg kom hjem. Håber i har en dejlig søndag. Har i fået advents gaver? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

  • Reply Frk mejer 6. december 2017 at 20:31

    Ej, det lyder da som en virkelig skøn dag! ✨

  • Reply Michelle Rønn Dyrmose Kristensen 8. december 2017 at 17:00

    Det ser super hyggeligt ud! Hvem var det er holdt eventet? 🙂

  • Skriv kommentar