Ikke kategoriseret

4. December | HVORDAN JEG PYNTER OP TIL JUL

4. december 2017

Julen er for mig en tid som betyder at man skal hygge sig med sin familie, bage julekager og jule en hel del. Jeg har desværre ikke arvet mit mors julehjerte angående at pynte vildt op og er gået min egen vej med få røde nisser og så skal resten være gråt og fint til min lejlighed. I år har jeg gjort det simpelt uden alt formeget larm og dette er blevet resultatet af min pyntning!  Hver gang min mor kommer til Hjørring skal vi altid ind og lure i Søsterne grene om de har nogle gode tilbud og noget vi slet ikke kan undværre og det havde de helt bestemt. Jeg fik købt dette stål juletræ og pyntet i ser på det, og nisserne som jeg er helt vilde med. Kan godt lide at de ingen øjne har og er lidt slasket i det. Stål juletræet måtte bare med hjem og stå i mit vindue og pynte fint. Jeg er i hvert fald glad for de ting som står og fryder mit hjem her i juletiden.
Har også nogle nisser på en hylde som jeg ikke har taget billede af, det er bare to røde nisser som står med en stjerne og nogle flag, faktisk det danske flag min mor havde med til mig. Ellers har jeg bare pyntet op med den populære julebil med træ på taget og julehjerter på min Bylassen. Hvordan juler i derhjemme? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 7. december 2017 at 13:35

    Hvor fint 🙂

  • Skriv kommentar