Ikke kategoriseret, Jul

5. DECEMBER | JEG HAR FÅET NYT ARBEJDE

5. december 2017

Godaften følgere, i dag er det d. 5 December og det betyder at vi nærmere os juleaften og der er under 23 dage tilbage, hvor vi skal gå at glæde os til at tilbringe tiden med vores familier, og dem vi holder kært. Men ved godt dette indlæg ikke har en flyvende fis med jul at gøre, men da jeg holder en ”slags’ julekalender og at jeg ikke vil overdynge jer med hundredevis af indlæg på engang har jeg valgt at gøre det sådan her.

Idag fik jeg en mail omkring et job tilbud, og det ligger fra 13 – 19 hver anden weekend fra januar af, og det kunne jeg bestemt ikke takke nej tak til, og har fået tre vagter hvor jeg skal læres op, min første gang bliver på torsdag fra 14 – 19, det er ude på sygehuset oppe på barsles gangen jeg kommer til at tilbringe meget af min tid. Jeg er blevet vikar deroppe sammen med andre unge piger, da de virkelig mangler. Jeg synes det er rart endelig at få lov til at komme igang og bruge sine weekender på noget spænende i stedet for bare at sidde hjemme og kukkelurer, da jeg aldrig rigtig går i byen, og det vil der også blive meget mindre til på nu.

Jeg skal passe en hel afdeling hvor jeg skal gøre rent på 14 toiletter, skal opvarme mad, og server det for de indlagte på gangen, og sørge for alt er i den fineste orden, og det er nervepirrende at man selv står for det, og ikke har en anden til at støtte op og hjælpe. Heldigvis kommer jeg i oplæring fra torsdag, fredag og mandag – så skal jeg stå på egne ben og klare det hele selv.  Men hold op hvor er jeg glad for at få muligheden for at arbejde på sygehuset og have det til at stå på mit CV. Nu mangler jeg bare et hygiejne bevis, så kan jeg rigtigt komme igang. Jeg er en glad og lykkelig pige lige nu, der virkelig glæder sig til at komme igang, igen. TAK fordi i læste med hertil. Rigtig god aften! 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Amalie Fernande 7. december 2017 at 22:06

    Hvor dejligt, tillykke med det! 🙂

  • Reply Stine / Lille My 11. december 2017 at 16:27

    Tillykke med det nye job 🙂

  • Skriv kommentar