Jul

6. DECEMBER | JULEGAVE ØNSKER TIL HENDE

6. december 2017
Untitled #274

Så blev det den 6. December og vejret viser endnu ikke noget tegn på at juleaften er lige på vej til os, og det er verdens hyggeligste dag på hele året hvor der skal hygges. Jeg tæller ned til juleaften ved at lave indlæg hver dag i julen med nyt og nogle gange kedeligt, men håber i kan lide dem.

Jeg går ikke særlig meget med ure selv, men faktisk er jeg begyndt med det eftersom jeg er begyndt at kunne passe de forskellige, smukke ure som findes over det hele. Jeg har fundet Vibholm som sælger smukke design ure, smykker og så kan du gå gavekort derinde, hvis du vil forkæle en du holder meget af, eller bare den perfekte værtinde gave.

Hos Vibholm har jeg især lagt mærke til Daniels Wellingtion som er et designer mærke der er af høj kvalitet, der ikke koster en herregård, men gerne ser ud, som om det gør det? Så er Daniel Wellington ure et godt valg. Det svenske brand er nemlig særdeles leveringsdygtig, når det kommer til kvalitetsure i en prisklasse, hvor alle kan være med. Her på siden finder du både Daniel Wellington ure og Daniel Wellington remme til dit Daniel Wellington ur, så du har mulighed for løbende at skifte rem og dermed stil og udtryk på dit ur fra Daniel Wellington.  Er det ikke bare smart og virkelig fedt? Jeg er vild med ideen. 

Daniel Wellington ure er indbegrebet af en ganske særlig sans for stil og minimalisme, og urene passer både til det simple hverdag outfis og det ofte mere sprælsk fest outfit, da de er så enkle og klassiske i designet. Ur skiverne fås i hvid eller sort med kant og visere i enten sølv eller guld.  find det fine udvalg fra Daniel Wellington herHar i et yndlings ur? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar