Ikke kategoriseret

7. DECEMBER | OUTFIT TIL JULEAFTEN

7. december 2017
jul
Klik jer ind på billedet for at finde de forskellige items, alt er fra Nelly.com
Godaften, nu blev det den 7. December og jeg har sammensat en collage til jer med jule items i kan bruge til jeres juleaften. Jeg har valgt at holde stilen ”rød/hvid” da jeg synes rød høre julen til, hvis man altså vil gå i kjoler, ellers er der hjælp at hente i trøjerne som også har en flot rød farve. Jeg har forsøgt at finde lidt til en hver stil, dog tre smukke kjoler, to tasker som kan bruges og et lille sæt med trøje, og nederdel med et par smukke neutrale stiletter som vil se fint ud til alt på collagen. Jeg er selv vild med kjolen, der har store ærmer det er blevet så populært, så den måtte med til inspiration. Håber i kan bruge det, for jeg vil i hvert fald gerne eje en af disse smukke stilrene kjoler til min juleaften ano 2017! Har i fundet det perfekte sæt til juleaften? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 12. december 2017 at 10:30

    Kjolen til venstre er så fin 🙂

  • Skriv kommentar