Ikke kategoriseret

ÅRET DER GIK 2017

30. december 2017

2017 lakker mod enden – og det har været noget af et år, lad os kalde det hæsblæsende. 2017 synger på sidste vers, og i morgen byder vi 2018 velkommen. Dette år har været hårdt på mange måder da jeg mistede Tino, var ved at give op på mig selv angående mit stress, og skolen sagde mig heller ikke noget. Det har også været er godt år, hvor jeg har fejrede et år med Patrick, været i Italien for første gang med hans familie og holdt en fantastisk ‘girl night out” for pigerne. Året har budt på meget godt, og håber 2018 byder på ligeså meget, og endda bedre.

2017 blev skudt ind med Patrick og mit vennepar, med lækkert mad og en masse godt at drikke. Det endte med at vi tog i byen og fejerede det nye år med storm!

Vi har kørt frem og tilbage til Fredericia mange gange i 2017 og det har simpelthen været hyggeligt, og dejligt med en masse familie hygge.

Min bedstefar røg på sygehuset, med en ædende bakterie i benet oppe ad fra, og en dag længere så kunne han havde været død i dag, heldigvis ringede mor efter ambulancen og han er i dag sengeliggende, kan lidt men han har lagt meget i narkose og har fået en dårlig hukommelse.

Patrick og jeg var på weekends tur Æbletoft, hvor vi skulle fejre noget af hans familie og det blev en rigtig herlig og god tur, med en masse hyggelige stunder, alkohol, god mad og grin i massevis – det var en god tur!

Patrick og jeg kunne i Maj fejre et år som kærester, og det blev fejret på Flammen med god mad og hygge. Et år med ham jeg elsker allerhøjest. Læs omkring det HER.
Jeg fik også fejret min søster’s 29 års, med en masse tøser og alkohol hvor vi igen endte i byen og hyggede til langt ud på natten.

Jeg har kæmpet en kamp med matematik og engelsk i 10. klasse, og gik ud til eksamen i December med nogenlunde karakter, de kunne have været bedre. Men jeg gennemførte og det er vigtigst.

Den har også stået på en masse hyggelige stunder med veninderne. Håber det bliver til mere i 2018.

Det var også året hvor Patrick og jeg prøvede LCHF-kuren som virkelig hjalp med vægttab og oppustedeshed super hurtigt, det gav resultatet på få uger. Nåede i ikke at læse indlægget, kan i se det HER. Vi blev begge meget imponeret og overrasket.
Det var også året hvor jeg for første gang tog til Italien, ved Gardasøen – det var en af de fedeste og bedste oplevelser i 2017, og jeg er så forbandet glad for jeg fik den chance. Vil i se billeder, læse om turen så kan i finde indlægget HER.
Året bød også på blogger arrangement i Århus, hvor jeg mødte min skønne veninde Daniella, som jeg af hjerte elsker at følge på Instagram. Det var super hyggeligt, og jeg mødte rigtig mange søde bloggere/instagrammere. Det var et skridt der skulle overtagelse til.. Vil i læse og se billeder derfra, så læs med HER.
Patrick og jeg tog også til Århus, for at drikke drinks ved åen, og spille Bowling med vores kammerart – det var en rigtig hyggelig dag, med masser af grin og latter!

Pigerne kom og holdt et brag af en 22-års fødselsdag, som jeg aldrig vil glemme. Jeg havde pyntet op med balloner, hygge og en masse pynt som prydet nordet. Det var en aften der gør mig helt varm i hjertet. Vil i læse det, så læs med HER.

Jeg begynder på handelskolen i Januar.

Jeg begyndte at samle på Royal Copenhagen i stedet for Kahler – Hvid riflet.

Har købt en helvedes masse salat i skoletiden fordi det var bedre end en madpakke, ups

Jeg fik arbejde på sygehuset i Hjørring som husassistent

Min elskede kat Tino, mistede jeg sidst på sommerferien, han blev kørt ned.  Jeg græd i flere uger, og kunne ikke sove. Han var mit et og alt – jeg savner ham hver evig eneste dag.

Efterfølgende fik vi et nyt familiemedlem, nemlig Findus som har haft en hård start på livet, derfor købte jeg ham igennem et kattehjem, og han er en værre bandit NU. Vil i se ham, og læse mere så er det HER.

Jeps der er sket en masse godt i 2017 og det er hver især ting der ikke bliver glemt og der er sket meget mere end dette, men hvis jeg skulle blive ved, ville indlægget fylde 100 sider og det vil i nok ikke læse på årets sidste dag. Jeg håber i har haft et ligeså godt 2017 som jeg. I ønskes et fantastisk lykkebringende nytår.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar