Ikke kategoriseret, Jul

2. DECEMBER | MIT VALG AF JULEKALENDER I ÅR (SPOILER ALERT)

2. december 2017

Reklame: Det har været rigtig svært at vente til december måned, når man modtager sådan en smuk julekalender fra Wally and Whiz. Jeg har faktisk kun en julekalender fra Toms med stænger og denne fra Wally and Whiz som har det smukkeste udseende man slet ikke kan modstå, nogle vil nok kalde den ”Instagram” venlig, og det er det også – for kig på den! Den er en sart grønlig farve, hvor der er tegnet smukke jule mønstre på hver skuffe som gourmet vingummierne ligger i.  Det er ikke nemt at vente, når man ser den smukke æske med 24 fine skuffer, og ved, at de indeholder velsmagende overraskelser, som nok skal få julestemningen til at brede sig, især fordi mængden af vingummi er fordoblet i forhold til sidste års kalender – så hvis man er to, måske par? Så kan den sagtens dele, der er 3 vingummier til hver og de smager fuldstændig henrivende, og smagen er der længe, måms!  Prøv at se de små søde poser der ligger i skufferne, som er fyldt med de fineste firkantet gourmet vingummier med forskellige smage og nogle af dem smager mere end andre. Her ser i nogle af de forskellige poser som er deri. Har dog ikke fundet en yndlings endnu, men den er dæleme pengene værd og den skal helt sikkert købes igen til næste år.  Men hver og en vingummi har andre smage, men der skulle vidst være de samme slags deri, omkring 2 gange, hvis jeg har husket rigtigt.  Du kan få den til 299 kr HER.

Vi anvender kun de bedste råvarer og undgår alle former for tilsætningsstoffer. Vores vingummier er helt fri for gluten, alkohol, laktose og animalsk tilsætning. De er 100% vegetariske.

Hvilken julekalender har i købt I år? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk 4. december 2017 at 18:25

  Den er rigtig fin! Jeg har selv tre skønheds kalendere fra Rituals, Yves Rocher og Clinique. Og så en almindelig skrabekalender samt en skrabe pakkekalender 🙂 <3

 • Reply Michelle Rønn Dyrmose Kristensen 4. december 2017 at 19:46

  Jeg elsker når det er jul! Det er den perfekte tid til at forkæle sig selv med søde sager hver dag! 😀 Kalenderen ser super fint ud! Får hel lyst til selv at smage!

 • Reply Line Christensen 5. december 2017 at 11:58

  Lækker julekalender – er lidt misundelig! 😉
  Jeg har selv The Body Shop’s julekalender, og den er heller ikke helt dårlig!

  http://www.linechristensen.com

 • Skriv kommentar