Ikke kategoriseret

SPIL BINGOSLOTTET | Måske du vinder?

2. december 2017

Reklame: Nu hvor vi er gået ind i december og vejret udenfor er så trist og regnen styrter ned, så er det godt der findes forskellige sider på internettet hvor man kan bruge sin tid, hvis man ikke har andet at bruge den på. Jeg er vild med at der er så meget forskelligt at vælge imellem så man ikke behøves kede sig og der kommer Bingoslottet ind i det hele, for der kan man nemlig spille og samtidig vinde præmier.

Engang kunne man sagtens spille gratis, men det har de lavet om så man i stedet for kan vinde lidt større præmier, og det siger jer der spiller Bingo sikkert ikke nej til, og det er jo et hyggeligt og rart spil der ikke kraver det helt vilde, og så kan man slappe af i det man spiller fordi det er over internettet.  Du kan spille med hver eneste aften fra kl. 20 til 21. Der er 60 kr. i hver pulje, hvoraf halvdelen går til den første spiller, der har pladen fuld.

BingoSlottet er en af de mest kendte bingohaller i Danmark. Dette fordi de har været med helt fra starten, og desuden fordi de er en af de eneste der har fået dansk licens. Hos BingoSlottet kan du spille banko hele døgnet rundt, og der er masser af spændende gevinster at spille om hver dag. Bankospillene hos BingoSlottet kan spilles til særdeles overkommelige priser, og vil du hellere prøve noget andet, er der masser af spændende casinospil at vælge mellem. De er Banko døgnet rundt, en masse hyggelig chatte, og ikke mindst gode og spændende gevinster som DU kan få fingerne i hvis du spiller med.
Hver eneste fredag giver bingoSlottet dig gratis bingo, så om fredagen behøves du nærmest ikke at betale, hvis du først vil prøve det. Man kan også spille gratis derinde på nogle af spillene, så prøv dig frem. Spiller du bingo i hallerne eller på nettet? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar