Ikke kategoriseret

5 TING DU KAN LAVE MED DIN KÆRESTE

12. januar 2018

Jeg har fundet et par søde små ting, som I kan lave i jeres weekender, eller når i lige har lyst. Det er vigtigt man bruger tid sammen, og får hinanden til at have det godt.

Tage i biografen og se en god film, hvis I har nogle gavekort liggende, eller har råd til det. Så er en tur i biografen super hyggeligt, og så er man sammen om at vælge en film man gerne vil se.

Tage ud at skøjte sammen, det er altid sjovt at stå på skøjter og man kommer hinanden ved på en dejlig måde, man kan skøjte med hinanden i hænderne. Hvis man har sine egne skøjter kan man tit finde et sted hvor man bor at stå på skøjter, uden det koster så meget. Der ligger en skøjte bane i Aalborg, men desværre har jeg ikke været der endnu. Men prøv det, det hyggeligt!

Lav mad sammen derhjemme, sæt noget godt musik på, find ud af hvad jeres yndlings retter er og så gå igang med at lave det allerbedste som i begge kan lide. Der er altså noget hyggeligt i at stå i køkkenet sammen og forberede aftensmaden. Man kan gøre det romantisk, med at tænde et par stearinlys.

Gå en tur i naturen  hånd i hånd og få set noget andet end jeres arbejde, skole, eller hvad i laver. En tur igennem skoven, på stranden eller i kvarteret hvor man bor – kan altid få en i godt humør, og så kan man altid pakke en kurv og tage med og sætte sig et sted og spise den, og nyde hinanden. Her om vinteren er det nok bare en gå-tur hånd i hånd der kan gøre underværker for nærværdet.

Tage ud at bowle sammen bare jer, eller invitere et vennepar med. Der er intet bedre end at slå sig løs, få et par vinder-shots når man slår strike i bowling. Ja, der er tale om midnat bowling, det er altså bare skide sjovt, og så kommer man hinanden ved, og får en sjov sjov aften. Jeg elsker at bowle, og det gør man simpelthen for lidt!

Har du nogle tips til hvad man kan lave med kæresten? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar