Ikke kategoriseret

DANIEL WELLINGTON URE

12. januar 2018
Untitled #284

Vi kan vidst ikke komme udenom det at halvdelen af Danmarks befolkning og andre lande er helt vilde med ure og har en sucker for Daniel Wellington. Jeg synes personligt selv at urene er super smukke, stilrene og helt fantastiske. Har været ude at kigge på et flere gange, men det er bare så vanvittigt dyr, at jeg altid har købt nogle lidt billigere. Men hvis man kan lide kvalitet og et godt ur – så vil jeg købe et fra Daniel Wellington.

Det jeg elsker ved hans ure er designene, kan især godt lide hans stribet kollektion hvor der er BANG på farverne og desværre kunne jeg ikke vise jer et af urene jeg var ekstremt vild med da jeg ikke kunne klippe det ind på collagen, men der var den lyserød, og blå, og synes virkelig det så fedt ud, og plejer normalt ikke at kunne lide lyserødt. Se det smarte ur HER.  Men med dette ur, var det noget lidt andet, kunne faktisk godt lide det, og gå med det til dagligt, hvis jeg kunne købe det. Men har samlet 5 ure som jeg synes er ret fantastiske og farverne er ikke i øjnefaldende, men urene tiltalte mig på en eller anden måde og derfor ville jeg dele dem med jer. Hvis i gerne vil læse endnu mere om de ure jeg har på billedet, så skal i bare klikke jer ind på det, og så kommer i direkte til hjemmesiden, efterfølgende.

Det er Aveny.dk der har urene, og mange andre steder også. Men faldt lige over hendes hjemmeside, og den imponerede altså.  Så er du vild med ure, der er lidt knald på farverne, læder eller bare et helt almindeligt ur så kan du finde Daniel Wellington HER. Er du ligeså stor fan af Daniel Wellington’s ure som jeg? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar