Ikke kategoriseret

et år og otte måneder

14. januar 2018

 Idag er det præcist et år og otte måneder siden Patrick spurgte mig om vi skulle være kærester, en dag jeg aldrig vil glemme for det var nede hos hans forældre der holdt fest og jeg var simpelthen så træt og havde hovedpine på det højeste. Han spurgte mig, og jeg sagde af hjertet JA, sådan rigtig JA. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv haft det så hårdt men samtidig dejligt med en fyr, der har været mange nedture som der skulle være styr på og det er ikke altid en dans på røde roser at have et forhold, eller en kæreste derimod.  Vi har diskuteret meget, været sure på hinanden og jeg er sgu også svær at leve sammen med, men heldigvis er Patrick god til at få mit humør højt når det går ned af bakke. Han er en keeper og det er fantastisk.
 Jeg er vild med ham, vild med hans personlighed og på den måde han er overfor mig på. Når jeg er ked af det tager han altid om mig, og siger det hele nok skal gå, og det er ikke altid jeg lytter, fordi jeg til tider kan være rigtig stresset og have det skidt med mig selv, men hans ord gør alligevel at jeg ved det hele nok skal gå alligevel. Vi har på dette et år og otte måneder oplevet lidt af hvert sammen. Vi har været tusindevis af gange i Fredericia hvor hans familie bor, vi har været på hotel ophold, været til fødselsdage og været fulde i hinandens selskab hvor der har været tåre, drama og kærlighed på en og samme tid. Vi holder sammen, altid! Vi har også været i Italien, det var vores første store eventyr sammen, og det gik fantastisk, og hvor sommeren 2018 går hen, var vi egentligt enige om at skulle være Paris, men hvis pengene ikke rækker langt nok, bliver det en uge eller to i Tyrkiet, eller et andet billigt sted – bare ham og mig.  Når jeg er sur på Patrick, griner han altid af mig fordi han ved jeg ikke kan holde masken, og så bliver jeg faktisk endnu mere sur, men han har fundet sin måde at tackle mig på, og det er jeg glad for.  Vi har holdt nytårs aften sammen hvert år lige siden vi blev kærester, så like to gange og begge aftner har været fantastiske i hans selskab, han er en kæmpe pause klovn, men på den søde måde og når der er dårlig stemning, prøver han altid at gøre alle tilfredse og glade, med en masse sjov og spas. Det jeg vil fortælle med dette indlæg er at jeg elsker ham ligeså højt som i begyndelsen af vores forhold, og at jeg aldrig nogensinde håber at vi går fra hinanden, eller mister lysten til at være kærester. Håber året bringer os endnu tættere sammen, og gir os råd til et fantastisk eventyr, en elevplads til mig, et godt 20 uger på HG for mig, og at vi kan flytte i noget større hånd i hånd, da pladsen er trang i en et-værelses. Jeg drømmer om en fremtid med ham, os.. Jeg kunne ikke finde mig noget bedre, og billederne I ser er taget nytårs aften hvor vi hygger, har det skægt og fjoller lidt imens de blev taget. Det er kærlighed, foraltid.  Har i fundet kærligheden? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Camilla Sofie 14. januar 2018 at 19:05

  Hvor er det bare nogle dejlige billeder af jer! Dejligt at høre jeres forhold stadig står ligeså stærkt!
  Jeg har selv været i et forhold nu i lidt over to år med den dejligste fyr, som jeg elsker rigtig højt. Han er også god til at få mig ned i gear, hvis jeg bliver sur eller ked af det, haha! Ham vil jeg være sammen med resten af mit liv <3 😀

 • Reply Isabella Pernille 15. januar 2018 at 13:49

  Hvor er I bare søde. Det er dejligt at have fundet en man vil dele resten af livet med 🙂
  Og hvor ser du bare skide godt ud på de billeder!

 • Reply Kirsten Thulesen 15. januar 2018 at 16:25

  Kærlighed er ikke en dans på roser, som du selv skriver – men hvor er det dejligt for jer at I har fundet hinanden og kan gøre hinanden glade. Tillykke med jeres kærlighed <3

  http://www.kirstenthulesen.dk

 • Skriv kommentar