INTERIOR

FINE VINTRINESKABE

10. januar 2018
Untitled #283
Ophæng vintrine | Sort vintrine | Grå Vintrine | Sort vintrine

Et smukt vitrineskab gør noget utrolig særligt ved et rum, men det kræver meget at få det til at se godt ud, da der er glaslåger i. Glaslåger skal pudset regelmæssigt. Jeg har valgt at bruge mit til stel, glas, bøger og lidt makeup og opbevaring på nederste hylder. Jeg har et billigt fra Ikea, som jeg gerne vil have udskiftet til et mere finere og bedre vitrineskab. Jeg har fundet et par gode bud som jeg synes ser meget elegante ud på deres charmerende måde. Det siger altså bare meget at have et sted at stille sine ting hvor det også ser godt ud. Hvilket vintrineskab er jeres yndlings? Er de ikke bare fiiine?

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Stine / Lille My 10. januar 2018 at 16:59

  De er virkelig fine!

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk 10. januar 2018 at 21:39

  Jeg elsker vitrineskabe! Det er så smukt og elegant at have stående og jeg kan bedst lide dem med glas hele vejen ned. Jeg har selv to smukke hvide, men hvis jeg en dag flytter i noget større kunne jeg godt finde på at få noget mere nordisk stil i form af sorte eller mørkegrå vitrineskabe 😀 <3

 • Reply Emilie Ildstein 11. januar 2018 at 10:35

  Uhh, jeg er fan! <3

 • Reply Lykke 11. januar 2018 at 13:06

  Sikke nogle fine skabe!! Jeg mangler virkelig sådan et til mit kontor der hjemme😊

 • Skriv kommentar