Ikke kategoriseret

FIRST WORLD PROBLEM #1

17. januar 2018

Okay, det første billede beskriver mig meget godt efter et par hårde dage med skole til klokken 15 hver evig eneste dag, håber det bliver bedre med tiden så min krop ikke er så dvask og træt. D. 15.01.2018 begyndte jeg på min uddannelse på EUD, hvor jeg vil gå detail vejen og mange har fortalt mig hvor let, men samtidig også hvor hårdt det hele bliver og kan sagtens mærke det på egen krop nu her hvor jeg skal så meget hver evig eneste dag. Det er trængt og det hele skal planlægges til punkt og prikke – nå javist, også tidligt i seng. BUM!
Gid man kunne få en magisk blyant der kunne lave lektierne for en samtidig med man fik viden og blev klog på det. Men på Handelskolen kommer man dæleme ikke sovende til tingene, på bare en uge har vi kløet på med hårdt stuff, eller nej.. Men det har været hårdt for mig. Lektierne er også en omvæltning men har indtil videre fået lavet det hele uden problemer, men problemerne opstår nok på et senere tidspunkt når vi rigtig kommer igang. Havde min første Afsætnings timer i dag, og synes det var lidt underligt at vi ikke rigtig fik en instruktion af faget og tilgangen til det, vi skulle bare læse selv.. Måske det er fint nok.
Du sagde til mig det ville være nemt at tage kørekort, og det er LIGE til. Men hold kæft hvor vil jeg gerne smide kortene på bordet og sige det er møg besværgeligt og jeg hader det rent ud sagt. Det skal bare overstådes, så jeg kan få nerverne på plads igen. Hver gang jeg er ude at køre hopper og danser mit højre ben, fordi jeg er så pis hammerende nervøs og kommer med hundredevis af undskyldninger, min kørelære er ret irriteret over dem, men det ikke noget jeg som sådan kan gøre for. Glæder mig bare til jeg er DONE nu. Hvis jeg består, altså.

Det der ligner mig på en prik, for jeg hader at vaske tøj fordi vi skal heeelt over i vaskekælderen og der er tre maskiner der næsten aldrig er ledig når jeg gerne vil vaske mit tøj. Vasketøjs kurven flyder og nu bliver det endnu svære at nå noget som helst, når jeg er hjemme klokken 4 hver dag. eller lidt i 4. Vi må vaske til klokken bliver 18 og så er det sådanset forbudt at bruge maskinerne, og jeg tænker bare WHY? de står nede i et rum hvor det ikke vil chikenere nogen som helst, så sæt da tiden til klokken 20:00, så har vi da muligheden for at nå det..
Inden i siger noget som helst, så NEJ.. er ikke ligeså sexet som hende der i mit tøj på hospitalet, nærmere er det lidt for stort og selve trøjen/skjorten, svømmer jeg i.. Men det er fint, og glæder mig da også til at arbejde, dog er jeg lidt træt af weekenden står på work Lørdag – søndag da jeg godt kunne bruge en afslapnings dag hjemme på diaven og få sundet mig efter en hård men fantastisk start på EUD. Men kan sagtens bruge pengene, og tiden løber stærkt deroppe. Heldigvis har jeg et arbejde, så burde ikke brokke mig!
Nå ja, så slap Findus også ud i dag, af vinduet – selvom det ikke stod særlig meget åbent. Viceværten kom forbi, og jeg skyndte mig ud for at læse min nabo’s vandmåler og da jeg kommer ind, står han udenfor og kigger dumt på mig sådan ”HAHA, jeg kom ud”, da jeg åbnede døren er han snu og løbe ind i busken, men jeg smider mig ned og tager fat i halen på ham, og hiver ham til mig. IKKE hårdt, men ellers var han løbet afsted, og så var jeg blevet dybt ulykkelig, han er min lille skat. Og han er en indekat, indtil vi får bygget et bur, til ham udenfor han kan løbe og lege rundt i. Men mit hjerte hoppede lige et ekstra slag, for prøv tænk hvis han var væk, fuck!

Del dine First world problem’s med mig? 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Camilla Korsgaard Schultz 18. januar 2018 at 21:24

  Er vild med din liste 😂 håber du overlever søde.

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 19. januar 2018 at 10:51

  Er vild med indlægget 😀 <3

 • Reply Camilla Rahbech 19. januar 2018 at 14:41

  Hahaha, jeg må indrømme, jeg har sat med et smil på læben, da jeg læste dit indlæg. Det er virkelig nogle “ej fuck nu det altså”-situationer 😀 Selvom det er et meget ærligt indlæg, synes jeg alligevel det bærer præg af en omgang selvironi :b

 • Reply Eline Tychsen 19. januar 2018 at 17:07

  Det kan være hårdt at begynde på studie! Der er meget information og indtryk de første uger ☺️ føler mig altid helt bombet efter sådan en start! Så føler med dig ☺️

 • Skriv kommentar