Ikke kategoriseret

FØRSTE SKOLE DAG PÅ EUD

15. januar 2018

Hold op hvor er der isne koldt udenfor, og her I Hjørring sner det, og det skulle det sådan set blive ved med længe og det er virkelig træls da jeg skal ud at køre i morgen for tredje gang. Idag har været en kæmpe stor dag for mig, og det har den været fordi jeg netop er startet på EUD i Hjørring, hvor jeg tager vejen som Salg og service også kaldt Detail handel. Det var lidt nervepirrende i morges da jeg sad i bussen på vej ud til skolen, da jeg ikke kender nogle derude og ved ikke om jeg skulle gå i klasse med unge mennesker eller nogle lidt ældre. Heldigvis er jeg kommet på den voksne, og går i klasse med søde personer og første dag er gået som smurt og eleverne er skide søde og føler mig faktisk allerede godt tilpas i det hele.

Jeg har fået mange beskeder omkring hvilken vej jeg tager på uddannelsen og hvorfor – det vil jeg gerne forklare jer i dette indlæg da jeg ikke gider sidde og skrive det til hver enkel person det vil tage mega langtid.
Jeg har valgt at tage på EUD som er handelskolen fordi jeg gerne vil ind for noget med salg og service. Jeg vil gerne kunne kommunikere med kunderne og hjælpe derude hvor jeg kan. Vil rigtig gerne arbejde i en interiør butik, Matas, eller i form af en børne-butik – da jeg tror det vil være enormt hyggeligt, og det er nok også steder der kommer mange mennesker at hjælpe og føre igennem et godt køb.

Så jeg er GLAD, og glæder mig til at komme ordenligt igang, og så finder jeg også ud af om det VIRKELIG er noget for mig. Men tror virkelig det er det rigtige sted jeg er kommet hen, og især når menneskerne er så venlige. Hvilken uddannelse har du tager/igang med?  Har i nogle tips hvis i har gået på det samme? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 15. januar 2018 at 18:21

    Lyder spændende 🙂

  • Skriv kommentar