Ikke kategoriseret

HAR DU SIKKERHEDEN I ORDEN?

28. januar 2018

 Jeg har været på de sociale medier i mange år nu, og har godt set alle reklamerne om man ikke kan være sikker på nettet, og det ved jeg nu man ikke kan, eller det har jeg vidst længe nu. Dog har jeg aldrig nået så langt at sætte noget foran mit kamera, og det har jeg fortrudt for der kan sidde modbydelige mennesker derude som har set med alle de gange jeg har haft min computer tændt, som er hver evig eneste dag.

Faktisk tager det ikke hackerne mere end få sekunder at hacke sig ind på en computer, ipad, mobil eller andet hvis de har det helt rigtige at gøre det med, eller hvis vi hjælper dem ved at trykke på alle de links der bliver sendt rundt på facebook, eller andre steder. Derfor har jeg valgt t få sikkerheden i orden frem for alt andet.

Webcam skjuleren er i rustfrit stål og den sættes nemt på din computer. Den passer til bærbare computere, og meget andet.  Webcam skjuleren er produceret af materiale i høj kvalitet. Den påvirker ikke ned klapning af din computer og den ridser ikke computeren. Den sættes meget nemt på med selv klæbene tape. Skjuleren er meget lille og diskret: Længde: 1,2 cm., højde: 0,7 cm. – Først troede jeg den ikke passede, men billeder snyder den er virkelig lille og jeg er vild med at have fået den over mit kamera. Hvis du vil beskytte dig imod, at nogen ser dig igennem DIT kamera,  er denne ultra tynde webcam skjuler fra  kamerasikkerhed.dk den helt rigtige løsning. Du behøver ikke have et klistermærke over dit webcam, og du kan nemt selv bestemme, hvornår dit webcam er aktivt, ved at flytte slideren til siden. Det bliver ikke nemmere, og samtidig med det er du SÅ sikker som du kan være i hvert fald med u bydende gæster. Det er nemt at rykke slideren til side, så nemmere bliver det ikke.

Nu kan jeg for 69 kroner føle mig sikker på de sociale medier, og nettet. Jeg er glad! Føler du dig sikker på internettet? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar