KÆRLIGHED

JEG ER STOLT AF MIG SELV

4. januar 2018

Jeg vil starte i 2017 hvor jeg har haft rigtig mange nedture med mig i baggagen, men det er vel det der gør mig stærkere det i hvert fald det man siger. Så det regner jeg også med. Jeg er glad, stadig stresset men det hele skal nok gå godt, det ved jeg.

Jeg har altid været total usikker på mig selv og hvordan jeg skal fremføre mig ude i det fri blandt andre, og det er tit jeg holder mig meget tilbage fordi jeg er bange for at gøre noget forkert og sige dumme ting, for det er jeg virkelig god til. Der er også kommet beskeder herinde omkring et blogger event jeg var til i Århus hvor personen faktisk gik ind og nedgjorte min personlighed fuldstændig, det ramte plet men det siger man ikke. Jeg er meget stille ude blandt mennesker og især nye steder, for hvorfor sige noget og blive grinet af når man kan sidde og lytte. Det er virkelig ærgerligt og det er en hård kamp at komme ud af sin komfortzone – det prøvede/prøver jeg på.

for det første så er jeg pisse stolt af mig selv over jeg er begyndt på kørekort, for det har virkelig været slemt og min nervøsitet er der nærmest altid ikke til teori, men når man skal ud at køre, hvor ens tanker køre konstant på alt det der ikke MÅ ske. Men jeg er startet, og det er altså pisse fedt. I timerne tør jeg også dumme mig, sige dumme ting, og ikke svare rigtig på det spørgsmål der bliver stillet eller andet. Det er faktisk okay, for det er menneskeligt at man ikke kan alt, og vil gøre alt. Men det er altså fedt at jeg tør række den hånd op, og gør det heeeele tiden, også selvom der sidder 20 andre og kigger en op i nakken.

En anden ting er at jeg her i 2018 har været på hold træning med min skønne kusine, og vi har virkelig kløet på med 3 – 4 hold på en uge, det er fantastisk. Faktisk så turde jeg ikke gå på hold for jeg er bange for hvad folk tænker om mig, og om jeg nu gør det godt nok, eller om det ser dumt ud – men det er ligemeget, jeg er den jeg er og det er der ingen som skal lave om på, og nyder faktisk at være på hold og bruge hele min krop. Faktisk går jeg også op foran for at se bedre, og være mere med i det hele. Fantastisk? jeps. Jeg er vild med den ”nye” Kathrine som jeg er blevet og i 2018 bliver det endnu bedre og der skal jeg kæmpe meget meget mere, for jeg starter på ny skole, og det bliver grænseoverskridende og fedt på en og samme tid. Det er en kæmpe sejre for mig, og det gør mig stolt at jeg er kommet så langt.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar