Ikke kategoriseret

TID TIL NYT TRÆNINGSTØJ

6. januar 2018
Untitled #281
2018 skal være mit år, det år hvor jeg får trænet en masse og kommer i nogenlunde form ikke med løb, men bare formen. Til sommer skal vi enten ned at slænge os ved en strand, eller til Paris og gå rundt i de smukke gader og der vil jeg se nogenlunde ud, og der skal kæmpes en led kamp for jeg elsker chokolade, slik, og især cola med SUKKER – det er det allerbedste, men nu skal det altså snart være nok.

Jeg er vild med Nike og Hummel, leder lige fortiden efter noget nyt trænings tøj som kan give ny motivation og gøre en lidt mere fix i fitnesscenteret. Derfor har jeg lavet en lille collage med trænings tøj som jeg er vild interesseret i fortiden. Jeg er især forelsket i begge Nike skoene, de er bare vildt smarte og fede. Hvad synes i? kender i steder med fedt trænings tøj? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Cille 7. januar 2018 at 8:01

    Jeg elsker fitfashion.dk og asos har også rigtig meget fint 🙂

  • Skriv kommentar