Ikke kategoriseret

NÅR UHELDET ER UDE + ELEVPLADSSAMTALE

21. februar 2018

Det er ikke rart at blive ramt af uheld, og slet ikke når pengene bare fosser ud af hænderne på en med regninger, og alt muligt andet. Men desværre var det min tur til at blive ramt også selvom jeg ikke gjorde en dyt for at det skulle ske for lige netop mig. Måske jeg var et fjols? Narh. I lørdags var jeg til fødselsdag og vi endte videre i byen, min veninde og jeg det skulle jeg så aldrig have gjort, selvom aften gik ski’ godt, der blev danset, sunget, og fået brugt lattermusklerne en masse. Lykken varede kort da jeg tabte min telefon lige ned på fliserne udenfor, hvor der lagde sten og andet. Så den flækkede over hele skærmen, og det var fandme trist.. hvor uheldig kan man lige være?  Så jeg måtte i min 10 hestes brandert låne min venindes telefon for at bestille en ny telefon, fordi det skulle bare gøres og sagde til mig selv at det ville gå hurtigere, men selvfølgelig sender de ikke mobiler om søndagen, men det gik jeg lige i troen med. Men allerede tirsdag middag kom den, og lige siden har jeg elsket den og nusset om den! Nu mangler jeg bare cover så den ikke ødelægges, og PANDSERGLAS – det skal dæleme også på. Nu skal der ikke smadres flere telefoner! Telefonen jeg bestilte var en iphone 7, i gold. Den er så fiiiin! I dag har været en spændende og god dag, for jeg tog til Brønderslev hvor den skulle stå på elevpladssamtale i Føtex, hvor jeg har søgt til frugt&grønt afdelingen. Jeg var faktisk nærmest ikke nervøs og hele samtalen gik super godt. Chefen var flink, smilende og sagde mange gode ting omkring deres værdier, og det hele. Det bliver så super spændende, at få at vide om man er solgt eller ikke. Kryds fingre for mig, det vil være så rart at have elevpladsen i hus, så der ikke skal tænkes mere over det.

Relaterede indlæg

7 Kommentar

 • Reply Liselotte / everyday Couture 21. februar 2018 at 21:41

  Øv med telefonen, men dejligt med den gode mavefornemmelse efter samtalen, jeg krydser finger for dig 🙂

  / Liselotte

 • Reply BLOGBYCC 21. februar 2018 at 21:48

  Øv, men så har man undskyldningen for at købe en ny mobil, haha <3. Krydser fingre for dig!

 • Reply Jeanette Henriksen 21. februar 2018 at 23:01

  Mega lækkert med en ny telefon, når nu uheldet var ude.. Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk/

 • Reply Sanne 22. februar 2018 at 7:24

  Åhh jeg kender godt det med telefonen, man bliver sgu så ked af det.
  Jeg krydser fingre for dig ❤️

 • Reply Nikki Lund 22. februar 2018 at 11:38

  Øv, hvor træls – men så havde du jo undskyldningen for at bestille en helt ny én :o)
  Krydser fingre for samtalen! Du skal nok klare det skide godt! <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Reply Amalie Fernande 22. februar 2018 at 13:10

  Årh, det er altså bare en dum ting med de telefoner! Jeg har efterhånden også smadret et par stykker, og det er bare irriterende penge at skulle af med. Men skønt du fik en ny så hurtigt!

  Fantastisk med elevpladssamtalen, krydser fingre for dig!

  http://www.amaliefernande.dk

 • Reply Emilie Ildstein 22. februar 2018 at 16:08

  Jeg kender virkelig den der “hvorfor mig??” følelse… Super uheldigt og ærgerligt, at du tabte din gamle mobil, men skønt at du nu sidder med en helt ny mobil❤️
  Jeg krydser fingre for at du får en elevplads!❤️

 • Skriv kommentar