INSPIRATION

DEPEND COSMETIC | BEYOND REALITY

3. marts 2018

Reklame: Der er landet en ny og virkelig interessant kollektion fra Depend 7day serien. Den hedder Beyond Reality, som virkelig oser af forår med de friske og meget smukke pastelfarver.  Denne serie er lige mig, og har allerede prøvet en del af dem, som helt klart bliver favoritter. For se dem lige, de er smukke!

Jeg kan godt lide hver gang Depend lancere nye kollektioner, fordi de altid gør at det er spændende, og deres farver er uimodståelig, og fanger en stort set altid. Jeg bider desværre negle og kæmper en kamp med at få dem lange, når de endelig er lange, kan jeg godt lide der er farve på, også selvom det kan blive for meget, så springer jeg dæleme ud I det, for det er så smart og især med de nye forårs farver. Vild mæ’ dem!  Blue Fantasy – Free Your Mind  – Follow Your Dreams – Pink Moon – Purple Mood  – Spiritual Bliss – New Beginning – Crystal Dawn

Farverne har de fineste navne, og kan købes i Matas, Magasin, Salling til 49,45 kroner. Jeg er stadig i gang med at prøve dem på neglene, alle farverne men jeg har dog fundet en favorit og det er Blue Fantasy, den er simpelthen så smuk og så er jeg vild med blå, især baby blå.  Kan i lide kollektionen lige så meget som mig? Og farverne, er de ikke smukke?

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Stine / Lille My 4. marts 2018 at 10:34

    Fine forårsfarver 🙂

  • Skriv kommentar