FOOD, INSPIRATION

GOURMET POPCORN MED DIN FAVORIT SMAG

7. marts 2018

Har i nogensinde smagt popcorn med forskellige smage? Det havde jeg ikke inden jeg fik smagt Nocrapgourmet popcorn for et halv år tilbage. Vidste faktisk ikke at popcon med smag kunne smage endnu bedre end de almindelige uden nogen form for smag, de er selvfølgelig også usunde men det gør mig ingenting, måms. Jeg har smagt alle de forskellige slags indtil videre og de er helt sikkert pengene værd, for de er virkelig gode.
Jeg tror der er 9 forskellige slags indtil videre er min favorit helt klart Belgisk chokolade som er sprød sød karamel med et stærkt smagsspil mellem den lækre mørke og hvide belgiske chokolade og en pirrende blid eftersmag af Læsø havsalt – den har den bedste smag, og derfor ligger den nummer 1 på min liste af gourmet popcorn med smag, i burde prøve dem. De kan købes HER til 45 kr.

Min anden favorit er den med smag af hindbær, sprød sød karamel med et pirrende smags efterspil af den lidt syrlige hindbær og en afsluttende blid smag af Læsø havsalt. Den passer helt perfekt til  kager, et glas koldt hvidvin, eller noget helt andet. Prøv den! De kan købes HER til 45 kr.  Der er som sagt kommet tre nye slags som er med solbær,  Arabica kaffe og et lækkert mix af chedder og salatkaramel – de er alle tre rigtig gode, men den med ost kommer aldrig til at spille op med de andre fordi den er ret blød i konsistensen, men den med solbær er altså ret god også. Har du smagt gourmet popcon før? Hvilke er din favorit? 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Eline Tychsen 7. marts 2018 at 20:06

  Haha ej det lyder vildt skørt og uden tvivl interessant 😍👏🏻

 • Reply simone 8. marts 2018 at 7:29

  Jeg smagte nogle med karamel og chokolade da jeg var i USA, og de var altså virkelig gode! Selvom det jo er lidt anderledes, tror lige man skal vænne sig til dem, haha 🙂 <3

 • Reply Stine / Lille My 8. marts 2018 at 9:07

  Hvor lækkert 😀

 • Reply Melanie 9. marts 2018 at 16:49

  Har aldrig smagt dem før, men det lyder godt nok lækkert! God weekend 🙂
  // vestvalentin.dk

 • Skriv kommentar