ANMELDELSER

SERIE ANBEFALING: THE VAMPIRE DIARIES

4. marts 2018

OBS* Hvis i ikke vil have en spoiler, så lad vær at se videoen, for den viser også noget fra sæson 8.
The Vampire Diaries handler om to vampyrbrødre, der forelsker sig i den samme pige i Mystic Falls – en lille by, hvor overnaturlige væsner lever i alt hemmelighed blandt indbyggerne. Der bliver et kæmpe trekantsdrama, som vender historien på hovedet flere gange. Fortællingen skifter mellem nutid og fortid, da der er mange dobbeltgænger, som kommer til live. Jeg kom hurtigt til at holde af personerne man følger igennem de 8 sæsoner. Sæsonerne indholder drama, romantik, krimi, og dobbeltgænger. Det er en fantastisk fortælling, skræmmende og en af de bedste serier jeg nogensinde har brugt SÅ mange timer på at se.

Der er 8 sæsoner I alt, og jeg er for nogle timer siden blevet færdig med de 16 afsnit der var i den 8 sæson. Det er 16 afsnit man lever sig ind i, tog mig selv flere gange i at hulke når der skete forfærdelige ting, og det er ikke alting der ender lykkeligt. Sæson 7 er meget forvirrende at se, og det gør at man virkelig skal følge nøje med for at vide hvad der sker og hvorfor. Jeg kan kun anbefale jer at begynde på serien for i vil æde dramaet råt og I vil ikke fortryde. Sæson 8 kan i lige nu købe eller leje på Blockbuster, den koster kun 199 kr, for de 16 episoder.  Det bliver helt tomt nu, at være færdig med en serie man har brugt flere år på at se færdig, men jeg fik grædt en masse og heppet på en del og fået brugt lattermusklerne. SE DEN!

Jeg vil anbefale The Vampire Diaries til dem der elsker horror-fantasy og kærlighed. Man skal være rigtig god til at følge med i hele fortællingen, da mange personer dør og bliver genoplivet tusinde gange, så det kan godt være lidt svært. Giv den en chance, i vil absolut ikke fortryde og hvis I gør så er det en fejl, for man river sig selv med i hele handlingen og hepper på ALT hvad der sker, og især på hovedpersonerne, man bliver glade for. Har i set The vampire Diaries? Hvad synes i om den? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply simone 4. marts 2018 at 20:12

    Jeg har set den, og jeg synes den er rigtig god, dog røg jeg lidt af i den sidste sæson – så den har jeg ikke fået set færdig desværre <3

  • Skriv kommentar