Ikke kategoriseret

TANKEMYLDER PÅ EN FREDAG

9. marts 2018

Sagde i fredag? Endelig blev det fredag og dermed weekend, hvor jeg bare kan være mig selv, få slappede en masse af efter en lidt hektisk uge med en masse der både er gået godt og mindre godt. Men har sagt til mig selv det ikke er noget jeg skal hænge mig i bremsen med, men det gør jeg. Desværre!

  • Vi har onsdag – fredag haft omkring et pizzeria i skolen, hvor vi skal bruge alle vores grundfag som Erhvervsøkonomi, Afsætning, Dansk, Engelsk og IT. Det har været et rigtig sjovt projekt. Nu tænker i sikkert pizza? Jeps. Vi har fået 30 opgaver, hvor vi skal gå i dybden med hver og en, vi nåede kun til opgave 12, men det er dæleme også flot. Glæder mig allerede til vi skal samarbejde omkring det næste gang igen.
  • Jeg har haft en træls fornemmelse i maven hele ugen, der har gjort at min lyst til mad ikke rigtig har været på det højeste, har spist som jeg plejer eller i mindre portioner. Ved ikke hvorfor det er sådan lige fortiden.
  • Min psykolog aflyste da han var blevet syg, og det kan jeg godt mærke var lidt træls for min krop er bogstavligtalt helt oppe at ringe fortiden, og den kan slet ikke finde ro, og det hele køre bare rundt i hovedet af mig, og det gør mig faktisk ked af det. De timer jeg har er guld værd.
  • I går skulle jeg op til teoriprøve og sagde til mig selv det hele nok skulle gå men nervøsiteten tog overhånd, måske? Og billederne på den skærm som er ældre end min bedstefar, kunne jeg simpelthen ikke finde ud af, så min mavefornemmelse ramte rigtigt – bestod desværre ikke teori prøven. Men det gør jeg da næste gang, kryds finger for mig!
  • Lejligheden roder, og jeg magter ikke rydde den op fordi min energi bliver brugt på alt muligt andet den ikke skal bruges på. Jeg synes at når jeg kommer hjem klokken 15:00 fra skole, så har jeg allermest lyst til at smide mig i sofaen, tage dynen godt op over mig og bare lægge mig til at sove fordi det bar er rart.

så lige fortiden vil jeg sige der er det rene kaos inde i hjernen på mig, tror slet ikke min hjerne kan følge med i alt det jeg tænker på og den er overstimuleret helt af helvedes til. Det sgu rent ud sagt noget l o r t, men kan hverken gøre fra eller til. Ved godt det ikke lyder vildt det ovenover, men er heller ikke en hej til at forklarer mig helt i detaljerne, og som det fænger jer derude, men sagt på jysk, så er det hele bare blevet for mæjet.. Håber i får en rigtig god weekend, hvad skal i bruge weekenden på? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar