Ikke kategoriseret

NÅR MAN BLOKERER SIG SELV..

6. april 2018

I mange år er jeg blevet spurgt om jeg ikke skulle have et kørekort fordi nu var jeg jo 22 år. Jeg har sgu ærligtalt ikke været klar til at tage et kørekort fordi jeg ved der er så mange ting man skal huske og det er jeg ikke så god til, det stresser mig en masse. Jeg begyndte endelig på kørekort i December eller så var det Januar? Det også ligegyldigt hovedsagen er at jeg lige nu er gået ind i 4 måned af mit kørekort og det begynder at irritere mig grænseløst at jeg ikke bare kan tage mig sammen og få det kort i hus.
Jeg tror der er en form for blokade inde i mig der gør at jeg ikke kan slappe af og komme helt ned i gear når jeg sidder ved siden af min kørelærer og skal koncentrere mig om at køre ordenligt og anstændigt. Jeg blokerer mig selv fordi jeg ikke føler mig god nok, og føler faktisk også alle kigger dårligt på mig fordi jeg stadig ikke har fået det i huset endnu, føler deres øjne følger mig alle steder og at jeg er en rigtig dårlig billist selvom jeg egentligt bare prøver at gøre mit det aller bedste.  Det er en stor irritation for mig at jeg ikke bare kan gøre det godt nok, at det hele bare går i mod mig HVER gang jeg køre. Min nervøsitettager overhånd hele tiden og nogle gange bliver jeg så frustreret at tårene bare presses frem og det er ikke sjovt at græde over noget så simpelt som et skide kørekort..

Jeg ved ikke om det er fordi min selvtillid og selvværd er så lavt at det påvirker min kørsel da jeg nok ikke tror at jeg kan gøre det tilfredsstillende og godt nok – det er nok der jeg skal blive bedre til at sige jeg godt kan og er god nok til det jeg laver og gør. Det med at tro på sig selv er noget jeg aldrig har gjort og det stopper mig en del. Jeg er lige nu gået igang med køretimer der koster 500 bobs hver gang, og håber jeg snart stoler på mig selv godt nok til jeg kan komme til køreprøven og bestå.

Jeg har overvejet at gå til hypnose eller noget andet som skal hjælpe mig af med det jeg knokler med inden i mig selv, men nu er jeg nået så langt i processen at jeg ville synes det er spild af penge og om de slet ikke kan hjælpe mig så hurtigt, og så koster det også en del penge at gå til.. Næste gang jeg skal ud at køre vil jeg tage to panodiler for at se om det hele går mere okay for mig. Tror bare lige jeg skal over det stadie så jeg kan tro på mig selv, men det koster mig selvfølgelig penge for hver gang. Nu har min kærelærer og jeg aftalt jeg skal ud at køre hver dag i en uge for at se om det kommer til at gå bedre selvom det kommer til at koste 4.000 kr..  Men alt i alt har jeg det helt af helvedes til omkring det hele, man føler sig godt dum når man er ude i ekstra timer, og sådan burde man ikke føle. Ønsk mig videre held og lykke fremadrettet det vil være rart. Hav en god solskins fredag, selvom det blæser lidt så skal det da nydes. GOD WEEKEND!

Relaterede indlæg

5 Kommentar

 • Reply Eline Tychsen 6. april 2018 at 14:04

  Håbet det kommer til at virke med at I får kørt flere gange, så du kan få kørekortet i hus <3

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 8. april 2018 at 13:21

   Det håber jeg virkelig også! :). Tak for troen!

 • Reply Nikki Lund 6. april 2018 at 14:53

  Du skal spørge din læge om betablokkere. 🙂
  Jeg led super meget af præstationsangst før i tiden, men fik det først rigtigt konstateret, efter jeg dumpede min køreprøve 2 gange. Det var min kørerlærer, der rådede mig til det, fordi han sagde, at min kørsel ikke fejlede spor, når jeg var ude at køre med ham. Efterfølgende fik jeg så betablokkere, som jeg brugte til jobsamtaler, fremlæggelser og eksamener, ind til jeg lærte at leve uden. De er helt fantastiske og gør virkelig en kæmpe forskel! <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Reply Sara Hørlyk 8. april 2018 at 0:44

  Et godt råd er; Hvis ikke det hjælper at tage panodil, så prøv evt. at kontakte din læge, og se om du kan få betablokkere (du skal dog have lavet en EKG først, men det sørger lægen for). Jeg tog selv en enkelt en hver gang jeg skulle ud og køre, fordi jeg netop havde samme problem som dig. – Det hjalp mig utrolig meget at tage sådan en. 🙂

  Men held og lykke! Jeg tror på at du nok skal klare den, for selvfølgelig kan du da køre bil! 🙂

  //
  Sara – http://www.sarahorlyk.dk

 • Reply Anita 15. april 2018 at 15:41

  Jeg bestod selv først min køreprøve i tirsdags, som 23 årig. Jeg har været bange for at køre og kan nikke genkendende til mange af de ting du skriver. Til sidst begyndte jeg at mediterer inden køretimer og så tygger jeg tyggegummi når jeg skal køre. Det afstresser mig. Jeg håber du finder en måde hvor du finder ro. 😊

 • Skriv kommentar