FOOD

SMAGEN AF NEM, GOD MAD PÅ EN SOMMER DAG

21. april 2018

Igår var det en dejlig dag, temperaturen stod kun til at være 17 grader men efter som dagen gik frem ad blev det varmere og varmere. Vi fik lov til at sætte os udenfor og nyde de varme stråler i skolen, det var hyggeligt.  Da P kom sent hjem ville jeg finde på noget lækkert og nemt sommerlig mad som ikke krævede særlig meget energi at lave, det blev til majskolbe, bønner svøbt i bacon og en bage kartoffel med masser af hvidløgs smør, mh. Det var lige det jeg havde lyst til og så smagte det helt fantastisk. Har i nogle gode tips til lækkert sommer mad?   I dag skal jeg til Lønstrup da jeg skal til job samtale om noget sommer job hvor jeg skal gøre sommerhuse rene og det glæder jeg mig meget til, håber jobbet kan blive mit. Alt i alt en god dag jeg går i møde og ikke nok med det, så er det lørdag og solen skinner dog er temperaturen ikke på sit højeste men det gør ingenting når bare solen er med os. Hav en fantastisk solskins lørdag! 

Relaterede indlæg

5 Kommentar

 • Reply Isabella Pernille 21. april 2018 at 15:07

  Det ser lækkert ud 🙂
  Og rigtig meget held og lykke idag!

 • Reply Camilla Sofie 22. april 2018 at 11:28

  Det ser lækkert ud! Jeg er helt vild med tallerken, hvor er den fra?

  • blogbykathrine
   Reply blogbykathrine 22. april 2018 at 12:21

   Tallerkenen er fra Royal Copenhagen det hvid riflet <3

 • Reply Frk Mejer 22. april 2018 at 17:29

  Hvor ser det lækkert og sommerligt ud! <3

 • Reply Stine / Lille My 23. april 2018 at 9:01

  Lækkert 🙂

 • Skriv kommentar