Ikke kategoriseret

10 TING JEG VIL LAVE I MAJ

5. maj 2018

Desværre er Maj allerede begyndt, men kun 5 dage inde så derfor vil jeg stadig lave dette indlæg. Det kunne være lidt hyggeligt synes jeg. Hvad skal i lave i Maj, fortæl gerne løs.

1. Aflevere den sidste Case aflevering i afsætning. Den er hermed afleveret i dag, nu krydses der bare fingre for en rimelig karakter, for den var dæleme svær.

2. Modtage mit kørekort i kort. Det er intet jeg næsten glæder mig mere til end at modtage et plastik kort hvor der står jeg har kørekort, havde aldrig troet at jeg ville få det. læs mere HER.

3. Bygge et ”hus” til Findus på min terrasse. Da Findus ikke må komme ud og miaver hver evig eneste gang vi går ud, så er den gård snart sat op til ham. Det da også synd han ikke må komme ud, bette pjok.

4. Rydde ud i min garderobe, den trænger virkelig til en kærlig hånd; det ligner der er sprunget en bombe derinde.

5. Nyde det alt for gode vejr som der bliver lovet, lad os nu se om det bliver aktuelt. Man kan aldrig stole på det.

6. Arbejde en masse, og så endda på Karenvals dagen er simpelthen så træt af det, vil gerne afsted.. Det er årets vigtigste dag! Skal du til karneval?

7. Til Hjallerup marked og hører ANR koncert med en sød veninde fra klasse, det bliver fedt.

8. Spise masser af is fra det blå ishus i Tversted, det er virkelig det bedste guf de har. Læs mere HER.

9. Til grill aften hjemme hos min mor, hvor der skal hygges, snakkes og spises god mad.

10. Blive færdige med alle dokumentations opgaverne i diverse fag – kæft de svære..

Der er sikkert en masse ekstra som sker spontant, er en meget spontan pige.. Der bliver sikkert også tid til en masse veninde hygge og køreture i det blå – skal jo øve mig på min kørsel, haha. Der skal forresten også kigges på bil, og en oplæring til hos sol og strand. Håber jeres maj bliver ski’ god.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar