Ikke kategoriseret

NY BiL &’ EN SJOV HISTORIE

24. maj 2018

Hvor er det altså surrealistisk at jeg nu står ejer på sådan en fin bil. I tirsdags var jeg henne ved forhandleren for at ligge udbetalingen, hvor jeg bagefter fik MINE nøgler i hånden, det var craaazy og rimelig vildt, havde aldrig I mit liv forstillet mig at jeg skulle være bil ejere som bare 22 årige, shit. Ja undskyld mit banden, men kan slet ikke få hænderne ned over hvor glad og taknemlig jeg er for det. Bilen er en Aygo X-cellence som jeg i alt kommer til at give 115.000 kr for, med vinterdæk og en start pakke – lykken kan ikke stoppes, det er fantastisk også selvom jeg ikke er helt venner med den endnu.. Den har været min siden tirsdag, og den giver mig bare en masse frihed, whooo

I tirsdags da jeg kom hjem fra min veninde hvor jeg havde lånt min kærestes bil, sagde jeg til ham om vi ikke lige skulle prøve at køre ud til skolen og hjem igen – det blev en fornøjelig tur med tåre der pressede på og et grinede hej fra politiet, sådan da..
Vi er på vej hjem fra skolen, den samme vej vi kørte derhen og kommer så til at holde på en bakke, og det var sådan set også det jeg lidt havde set komme, FOR i en Aygo med en lille motor skal man altså holde koblingen og speederen samtidig når man i hvert fald skal gøre og det juglerede jeg vældig langtid med, det nåede at blive grønt 3 gange, og folk dyttede af mig, det stressede mig for sygt, for kunne bare ikke komme afsted, FUCK.. Men for at smide lidt mere salt i såret og gnide i det kom politiet selvfølgelig og de rullede vinduet ned da de lige ville høre hvad der sker og inden de nåede at sige noget råber jeg bare ”JEG HAR LIGE FÅET KØREKORT”, så kigger han på mig og siger ”Det ikke fordi du er pisse fuld vel?” øøøøh, nej sgu da! Bagefter kigger ham den anden betjent på mig og spørger pænt om det er en ny bil, og svare selvfølgelig pænt ja, imens jeg prøver at finde koblings punktet og holder øje med lyset, haha. De skyndte sig at kører videre så de ikke forstyrrede mig mere i mit kørsel. Så ja, det var en sjov tur, dog var jeg ved at give mig til at tude da jeg slet ikke kunne komme op af den bakke, haha – typisk mig, kan ikke holde til presset, med de tosser der dytter bagved, må fandme have et skilt i bag ruden hvor der står ”Ny i trafikken, tag hensyn”..

Nå, nu vil jeg finde mig noget let aftensmad, og nyde de sidste solstråler, håber jeg kunne bringe smilet frem på DINE læber, med min lille historie. God aften 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar